Catalog

Material

Haine pentru gravide 159 produse.

produse pe pagină
Se afișează 1 - 9 din 159 produse
 • Costumul de baie pentru gravide Miami este extrem de confortabil și poate fi purtat până în ultimele zile de sarcină. Este ideal pentru femeile însarcinate fiind compus din două piese și are un șnur care se leagă în jurul gâtului. Notă: Acest produs nu se returnează din motive de igienă. Vă rugăm citiți politica de retur.

  254,00 lei
 • 0 1 2 3 4

  Cămașa de noapte pentru gravide Serenity Mov este potrivită și în perioada alăptări. Cămașa Serenity este foarte confortabilă și soft datorită materialului din care este confecționată.

  182,00 lei
 • 0 1 2 3 4

  Costumul de baie întreg Cheyenne este special pentru femeile însărcinate. Are culoarea corai și este inspirat din cultura indiana având printuri etnice. Este foarte feminin iar viitoarele mămici se vor simți adevărate zeițe când il vor purta. Notă: Acest produs nu se returnează din motive de igienă. Vă rugăm citiți politica de retur.

  259,00 lei
 • Costumul de baie pentru gravide Naos este o combinație interesantă de stil și confort. Este ideal pentru genul de gravide sporty chic care nu renunță la plăcerea înotului în piscină sau în mare pe durata sarcinii. Naos este un costum de baie pentru gravide dintr-o singură piesă (intreg), cu bretele late și comode. Acest costum de baie este fabricat din...

  196,00 lei
 • Rochia pentru gravide Lollipop este foarte confortabila și perfectă pentru ieșirile în parc. Poate fi purtată cu balerini sau orice fel de încăltari confortabile in perioada sarcinii, dar fara probleme și după naștere.

  169,00 lei 213,00 lei
 • Rochia pentru gravide Bebi este perfectă pentru viitoarele mamici care vor să își pună burtica în evidență. Este albă, cu imprimeu verde și are o curelușă simplă și neagră.

  199,00 lei 265,00 lei
 • 0 1 2 3 4

  Rochia Arnika este potrivită în zilele călduroase și este perfectă atât pentru gravide, cât și pentru femeile care nu sunt însarcinate. Este o ținută vaporoasă și îi conferă un aer relaxat celei care o poartă. Combinația cu o geacă de blugi este foarte cool.

  209,00 lei 296,00 lei
 • 0 1 2 3 4

  Rochia Azzure pentru femei însărcinate este o rochie confortabila, se mulează perfect pe burtica gravidei. La spate este decorată cu o fundă feminină și două decupaje. Poate fi purtată atât ziua cât și seara la o petrecere. Materialul este elastic iar culoarea rochiei un amestec de alb și albastru.

  283,00 lei
 • 0 1 2 3 4

  Rochia Fergie pentru femeile însărcinate este o rochie feminină de culoarea mentei, ideală pentru perioada sarcinii. Materialul este unul foarte ușor de purtat, se mulează perfect pe burtică, având o curea care evidențiază sarcina. Se poate purta atât pe timpul zilei, cât și la evenimente.

  258,00 lei
Se afișează 1 - 9 din 159 produse