Haine pentru gravide 162 produse.

produse pe pagină
Se afișează 1 - 9 din 162 produse
 • Cămașa de noapte pentru gravide Serenity este potrivită și în perioada alăptării.  Este foarte confortabilă și soft datorită materialului din care este confecționată.

  182,00 lei
 • Rochia pentru gravide Lollipop este feminină, foarte confortabila și perfectă pentru ieșirile în parc. Poate fi purtată cu balerini sau orice fel de încăltari confortabile in perioada sarcinii.

  213,00 lei
 • Dresurile pentru gravide mate, de 100 DEN. Au banda inalta de sustinere si confort al burticii in continua crestere. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește, creând astfel o senzație neplăcută de disconfort.

  76,00 lei
 • Dresuri de gravide usor de purtat cu bandă înaltă pentru susținerea burticii. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește. Materialul acestora este foarte soft și plăcut la atingerea cu pielea sensibilă a gravidei.

  59,00 lei
 • Dresuri pentru gravide cu banda de sustinere. Materialul din care sunt fabricați este foarte soft și plăcut la atingerea cu pielea sensibilă a gravidei.

  54,00 lei
 • Dresurile pentru femei gravide se mulează și susțin orice burtică cu ajutorul unei benzi foarte flexibile. Dresurile sporesc confortul gravidei și este potrivit pentru burticile în continuă creștere. Materialul din care sunt fabricați este foarte moale și nu jenează deloc burtica in continua crestere.

  60,00 lei
 • Dresuripentru gravide foarte confortabile si cu bandă înaltă pentru susținerea burticii. În sfârșit, scăpați de calvarul dresurilor normale care se rulează în jos spre șolduri pe masură ce burtica crește, creând astfel un disconfort.

  55,00 lei
 • Cămașa Felicita pentru gravide, culoarea bleumarin este un aticol versatil. Are un decolteu în formă de V, mânecile lungi cu manșete. Zona elastică în jurul taliei care asigură o aranjare perfectă a bluzei pe dimensiunea burticii.

  135,00 lei 186,00 lei
 • Cămașa Felicita pentru gravide are un material plàcut la atingere si potrività pentru burtica in continuà crestere. Felicita albă are mâneci lungi cu manșete și este ușor de asortat.

  135,00 lei 186,00 lei
Se afișează 1 - 9 din 162 produse