Balsam pentru bust si decolteu Naturativ

249,00 lei
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile

Balsamul pentru bust și decolteu de la Naturativ a fost creat pe baza unei concentrații mari de Kigeline (10%)  - cu proprietăți documentate pentru fermitatea bustului. 

Conține  substanțe vegetale extrem de active care hrănesc și hidratează pielea iar utilizat în mod regulat, întărește și îmbunătățește aspectul pielii bustului și a clivajului. 

Balsamul este hipoalergenic ceea ce inseamnă ca minimizează riscul aparitiei reacțiilor alergice.

 Balsamul Naturativ  îți va accentua feminitatea și te va face să te simți mai sexy, mai atractivă și cu o dorință mai mare de a purta ținute care să scoată la vedere părțile frumoase ale corpului tău.

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate mică de balsam pe pielea de pe gât, decolteu și pe bust. Masați timp de câteva minute ușor cu mișcări circulare.

Compozitie:

Apă, Glicerină , Kigelia Africana Extract , Decil Cocoat, Caprilic / Capric, Camellia Sinensis (Ceai Verde) Extract din Frunze , Cetearil Alcool, Cannabis Sativa Semințe De Ulei , Persea Gratissima (Avocado) Oil ,  Ulei Vegetal , Betaină, , Acid Stearic, Acid Dehidroacetic, Alcool Benzilic, Fitat De Sodiu, Tocoferol (Mixtă), Beta-sitosterol, Squalene, Parfum.

Cantitate : 100 ML

Naturativ
balsambust.decolteu

Notify me when available