Blanqi Everyday™ Pantaloni scurți gravide

220,00 lei
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile
Dimensiune
Culoare

Pantalonii scurți pentru gravide Everyday Blanqi, negri, sprijină sarcina și vor deveni cel mai bun prieten al tău în cele 9 luni de maternitate.  

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Concepuți și gândiți special pentru confortul gravidei, cu o bandă abdominală elastică pentru a îmbrăca burtica ta, cu suportul în forma de X îți vor asigura confortul până la naștere. Aceștia combină luxul și materialul sportiv cu o ingenioasă bandă sprijinitoare pentru a crea un element de confort suplimentar.

CUM SĂ-I PORȚI

Pantalonii potriviți pentru a sta în casă sau a merge la o cafea. Asortează-i cu un pulover larg pentru un look casual sau cu o rochiță lungă când vrei să fii mai elegantă.

Acești pantaloni scurți chic pot fi purtați ca un element basic al garderobei sau sub rochii largi pentru a sprijini burtica.

DETALIILE PRODUSULUI

Colanții scurți pentru gravide au fost croiți cu o atenție ieșită din comun asupra detaliilor.

Extrem de moi cu cantitatea potrivită de delicatețe, îmbrățișează burtica și tricotul 3D perfect, aceștia oferă sprijin brevetat și încorporat care în timp a devenit sinonim brand-ului BLANQI.

Creați pentru femei însărcinate, au fost proiectați de experți cu cusături soft care oferă confort fără fricțiune cu o stratificare invizibilă.

pantaloniscurtiblanqi.negru

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
negru

Referințe specifice

ean13
5944356243986

8 alte produse în aceeași categorie:

S-ar putea să-ți placă