Blanqi Everyday Centură gravide

210,00 lei
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile
Dimensiune
Culoare

Centura pentru gravide Blanqi Everyday™ ajută la distribuirea greutății cu scopul de a micșora presiunea asupra zonei lombare și de a reduce stresul, în general. 

Suportul în formă de X ameliorează disconfortul și încurajează poziția corectă, pentru ca tu să te simți motivată și plină de energie.

Benzile fără cusături ce oferă suportul necesar printr-o bandă elastică. Aceste benzi cresc odată cu burtica, făcându-te astfel să te simți confortabil. 

Materialul este wow pentru că îndepărtează transpirația și se usucă rapid, permite aerisirea pentru ca tu să fii mereu în formă, într-un mediu răcoros și perfect uscat. 

CUM SĂ O PORȚI

Acoperirea mare a centurii noastre abdominale te ajută să o porți cu fuste fără nasturi sau strâmte, jeanși sau pantaloni. 

Pe de altă parte, îți oferă acoperire mare a burticii sub bluzele subțiri. Atât de ușor de luat pe tine, este cel complet produs  în timpul sarcinii.

DETALIILE PRODUSULUI

Designul este innovativ și brevat - uniformizează talia și burtica, îți ține în siguranță abdomenul și reduce stresul burticii tale în continuă creștere.

blanqicentura.negru

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
negru

Referințe specifice

ean13
5949040936335

6 alte produse în aceeași categorie:

S-ar putea să-ți placă