Pat Copii Noona Set 4 În 1 Natural

RON3,300.00
Tax included *
Quantity PRE-COMANDĂ

Patul pentru copii Noona Set 4 în 1 nature, este pătuțul care crește odată cu copilul tău.

Ce înseamnă Pat copii SET 4 în 1?

Pat pentru copii Set 4 în 1 conține varianta de leagăn (pătuțul pe roți) pentru nou-născut + 3 variante de pat de copil care se adaptează pe măsură ce crește cel mic.

Extensiile pentru varianta JUNIOR (de la 4 la 10 ani) se comandă separat când va fi nevoie.

Pat copii 4 in 1 Cutie Cloud Mama Boutique

 ✅ Este confecționat din lemn masiv de fag ecologic cu certificat FSC.

 ✅ Include 2 saltele cu miez de spumă BABY și MINI, la fel și bazele de lemn.

 ✅ Include 2 cearceafuri de bumbac, certificate OEKO-TEX®.

VARIANTA 0 - 6 LUNI - La această vârstă fragedă, copilul tău are nevoie de cea mai mare atenție și apropiere, așa că varianta 1 este leagănul. Acesta are salteaua poziționată sus, pentru ca tu să ai acces ușor la bebelușul tău.

Are roți de calitate superioară, care se pot bloca, dar care se deplasează și ușor, care vă permit să vă deplasați simplu, se potrivește prin toate ușile, este sigur și stabil ând este blocat în poziție.

Mobilitatea pătuțurilor vă permite să aveți întotdeauna nou-născutul lângă voi.

Setul de bază include saltelele confecționate din spumă SkyCell 20 de calitate superioară, cu cearceaf din bumbac ce garantează un somn odihnitor, esențial pentru creșterea și dezvoltarea copilului vostru. 

  • Dimensiuni  H: 90cm, L: 66 cm, L: 83 cm. 

  Spațiul folosit nu este mai mare decât fix cât are bebelușul nevoie la această vârstă. 

  Roțile pătuțului sunt blocabile de înaltă calitate, permițând astfel blocarea când doriți și deplasarea cu ușurință prin toate trecerile/ ușile casei. 

   Mobilitatea patului pentru copii 4 in 1 permite să aveți întotdeauna bebelușul lângă voi și nu mai spunem de design-ul minunat pe oval. 

   Setul de bază include și saltelele Cutie Baby confecționate din spumă SKYCEL20 de calitate premium, cu cearceaf de bumbac, care garantează un somn odihnitor esențial pentru creșterea și dezvoltarea bebelușului. 

VARIANTA MINI 1 - Patul de copii  6 - 24 LUNI - Desigur că și această variantă poate fi folosită încă de la naștere, însă conform intrucțiunilor este recomandat a fi folosită începând de la 6 luni, când copilul începe să se ridice în fund.

Varianta MINI are o saltea amenajată în poziția superioară, oferind un mediu sigur și familiar.

CUTIE MINI 1 se poate configura foarte ușor de către orice părinte, folosind elementele de extensie incluse în fiecare set de bază până când coborârea saltelei este necesară pentru siguranța copilului. 

  • Dimensiuni H: 81(90) cm,  L:126 cm, L 83: cm.

VARIANTA MINI 2 - Patul pentru copii 6 - 72 luni  - Prin coborârea bazei patului, a saltelei și eliminarea elementului, obțineți varianta MINI 2 de pat frumos, în care copilul vostru poate dormi în următorii ani.

Vizibilitatea este întotdeauna optimă, astfel încât îl puteți vedea în permanență și el pe voi.

Poziția joasă a saltelei și posibilitatea de a scoate o extensie și roțile, îl protejează mai ales când începe să se ridice singur și să coboare - stil Montessori.

Varianta de JUNIOR nu este inclusă în set-ul de bază, dar la momentul oportun binențeles că se poate comanda separat. Probabil că în jurul vârstei de 7 ani este necesară această extindere, care se achiziționează separat. 

Aceasta mai presupune o extensie, o bază de lemn și o saltea de până la 184 cm lungime, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi până în jurul vârstei de 10 - 14 ani ( sau mai mult, având în vedere că lungimea patului este de 1.84 cm). 

Patul de copii Cutie Set 4 în 1 este disponibil în Concept Store Mama Boutique în culorile alb, gri și nature. 

Patul de copii Cutie Set 4 în 1 include:                                                                             

✔ Elemente din lemn care alcătuiesc jumătate de pătuț (2 buc.)  

 Elemente de extensie (2 buc.)

✔ Conexiune de conectare (4 buc.)

✔ Șuruburi și suporturi pentru paturi

✔ Roți de calitate premium blocabile (4 buc.)

✔ Salteaua BABY cu cearceaf din bumbac și baza de lemn a variantei BABY

✔ Salteaua MINI cu cearceaf din bumbac și baza de lemn a variantei MINI

✔ Instrucțiuni de folosire. 

patcopiicutieset.natural.
Grade 
03/27/2021

Cluj comunitate

Noi am aflat de patutul acesta de la o vecina care a mers la Bucuresti sa -l vada...si apoi am comandat toata comunitatea noastra acest model :))). E fain, suntem multumiti de el si fetele au fost faine si ele. Ne-au ajutat foarte mult cana am luat decizia.inca nu l-am desfacut in varianta urmatoare. Vedem cum o fi.

Grade 
03/06/2021

Calitate buna

Noi am ales aceasta culoare care e mult mai placuta in realitate, este un bej unt asa. Ne-am prins urechile un pic la montaj...patul vine cu ambele lemne de legatura montate si trebuie scos unul, dar noi nu ne-am prins din prima si ne-a luat ceva timp. Acum vad ca aveti si video-uri pentru montaj, ceea ce este mult mai usor. Suntem incantati de el si bebe doarme foarte bine, mai ales cand il leganam.

Grade 
03/01/2021

Practic

Pe lângă faptul că arată uimitor în cameră, este super practic cu roți pentru că îl mutăm de colo colo și bebe are senzația că îl plimbăm cu căruțul.

Grade 
02/17/2021

culoarea este super

Ne-a placut culoarea la nebunie si in realitate este o idee mai deschis decat pe desktop, dar minunat si se potriveste cu camera copilului foarte bine.

Grade 
11/13/2020

Excelent patut pentru bebe

Este super usor si foarte foarte frumos. Daca folositi si protectiile acelea pe fiecare gratie in parte, va ajuta mult de tot noaptea sa nu va mai ridicati din pat. Recomandam cu placere. Este o investitie desteapta

Write a review
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

8 other products in the same category:

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password