DE 10 ANI ALĂTURI DE VOI ÎN CELE MAI SPECIALE MOMENTE

Din fericire, sarcina nu mai este de mult un motiv să ascundem burtica sub haine largi sau sub cămășile soțului.

Aceasta perioadă minunată joacă un rol incredibil în descoperirea senzualității emoționale a unei femei, motiv pentru care să te simți confortabil și să fii ‘înțelegătoare’ cu modificările corpului tău este important pentru a avea o sarcină și un bebe sănătos!

Este posibil să te simți nesigură în ceea ce privește felul în care corpul tău se va schimba pe perioada sarcinii, însa nu ai de ce -  noua stare și liniile burticii te vor face să fii mai frumoasă ca niciodată!

Urmărind colecțiile noastre, poți găsi lucruri potrivite pentru orice tip de acțiune din zi și seară și mai mult decât atât, te ajutăm să te informezi despre locurile unde poți face sport, dans, yoga, cursuri despre primele luni cu bebe, despre cât de importantă este respirația in sarcină sau chiar unde să bei un ceai bun și să ai o discuție plăcută cu alte gravide pe blog-ul site-ului nostru.

Poți afla informații despre evenimentele Mama Boutique și despre noile colecții cu haine de gravide și proaspete mămici, de asemenea despre accesoriile noi pre si post natale, dar și despre ce mai este nou, în trend și sigur pentru bebelușul tău.

Cu o experiență de peste 10 ani în maternity fashion și puericultură, dar cel mai important cu experiența maternității și întâlnirea poveștilor a peste 20.000 de femei însărcinate, vă stăm cu drag la dispoziție pentru întrebări, sfaturi și schimb de idei. 

Dacă ești în primul trimestru de sarcină, cu siguranță ai o mulțime de întrebări:

*Când ar fi momentul potrivit să-ți cumperi haine de gravidă? 

*Ce fel de haine de gravidă sunt potrivite pentru birou? 

*Cum să fii o gravidă chic și totuși să te simți confortabil în hainele pe care le porți? 

*Oare e necesar să investești în haine de gravide?

*Cât timp vei purta haine de gravide după naștere? etc.

Mama Boutique încearcă să-ți ofere răspunsurile la cele mai multe întrebări și te ajută să fii frumoasă pe tot parcursul sarcinii și să te simți minunat.

În al doilea trimestru de sarcină déjà începe să ți se vadă burtica, s-a terminat cu grețurile de dimineață (sau de după-amiază, în funcție de fiecare gravidă) și colegii de la muncă încep să fie din ce în ce mai atenți cu tine, motive pentru care trebuie să arăți mai bine ca niciodată.

În acest moment al sarcinii, hainele din perioada prenatală care au devenit strâmte și poate trebuiesc înlocuite ( sau cel puțin amânată o perioadă purtarea lor) cu haine de maternitate pe care le vei purta pe durata celor câteva luni rămase.

Nu uita că trebuie să te simți confortabil în orice te-ai îmbraca - astfel se va simți și bebelușul tău!

Mama Boutique, magazin online cu haine pentru gravide și puericultură, îți o oferă soluții incredibil de practice pe durata celor 9 luni și speră să fie alături de tine în acest început de drum în rolul de mamă și dea asemenea produse de calitate premium pentru bebelușul tău.

Și mai avem o veste bună, peste 90% dintre articolele vestimentare Mama Boutique pot fi purtate și în perioada de după naștere.

Asadar, investiția ta în haine de gravide nu va fi de scurta durata, ba din contra, o investiție pe termen lung în stilul și confortul tău.

Relația cu viitoarele mame care ne vizitează online sau în Concept Store-ul este foarte specială și de cele mai multe ori prima comandă reprezintă începutul unei frumoase prietenii. Oferim consultanță în ceea ce privește alegerile pe care trebuie să le faci în funcție de nevoile tale.

Ascultăm toate nevoile și încercăm să ne îmbunătățim serviciile în fiecare zi cu fiecare clientă.

Motiv pentru care, odată cu deschiderea noului magazin din București, am diversificat gama de produse, de la haine pentru gravide, la articole pentru bebeluși, produse de modelare după sarcină și articole puericultură. 

Te așteptăm în Maternity Concept Store din Piața Pache Protopopescu, nr. 1

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password