Leagăn Baby cu protecție natural

734,00 lei
623,90 lei Salvează 15%
cu TVA *
Cantitate Produsul este out of stock.

Leagăn alb Baby cu protecție în față pentru copiii mici, bile de lemn alb, pernă din in gri, cu rezistență până la 30 kg. 

 • cârlige de leagăn pentru tavan de beton - set: două cârlige și două dopuri de plastic
 • cârlig: 12 * 160
 • cu un mic leagăn, distanța cârligului este de 45 cm

Setul conține: leagăn, pernă, 2 cârlige cu 2 știfturi din plastic.

Leagănele pentru copii sunt unice, handmade și sunt realizate cu mare atenție la detalii în Spania împreună cu sfaturile unui kinetoterapeut și multe teste. 

Leagănele sunt lucrate manual din materiale de cea mai bună calitate și certificate CE. 

Vor asigura un decor unic al camerei copiilor, livingului, dormitorului sau/ și terasei sau grădinii.

Leagănele sunt dedicate copiilor mici cu recomandarea ca aceștia să stea în șezut singuri.

Leagănul aduce numeroase beneficii copiilor - reglează și calmează emoțiile. 

Acesta va aduce ușurare copilului după o zi întreagă de senzații și îl va calma atunci când suferă din pricina durerilor de dinți sau se luptă cu vreo boală. Balansoarul este ideal pentru a-l lăsa pe bebeluș să doarmă în timpul zilei. 

 • În plus, utilizarea unui leagăn întărește mușchii copilului și dezvoltă imaginația spațială.
 • Balansarea îi oferă copilului mult zâmbet și bucurie.

SPECIFICAȚII

 • Leagănul cu protecție în față este realizat din pânză de in groasă și durabilă.
 • Leagănul pentru copii este realizat din placă de lemn HDF. 

  Role și bile din lemn din lemn de fag. 

  Elemente din lemn vopsite cu vopsea de apă certificată. Perna din in 100% in, umpluta cu umplutura antialergica. Lenjeria este o țesătură antialergică excelentă, care este respirabilă. Balansoarul este suspendat pe frânghii groase de bumbac.

  Corzile sunt realizate din fire de bumbac - în timpul utilizării, corzile se pot întinde de la 5 cm la 25 cm (în funcție de greutatea utilizatorului de leagăn).

  Dimensiuni interne 29 cm / 32 cm

  Rezistență de până la 30 kg

  Lungimea frânghiei 2,3m

MANUALUL UTILIZATORULUI:

 • Corzile sunt realizate din fire de bumbac - în timpul utilizării, corzile se pot întinde de la 5 cm la 25 cm (în funcție de greutatea utilizatorului de leagăn).
 • Perna are o umplutură siliconică antialergică. Perna poate fi spălată manual sau într-o mașină de spălat. Se spală la mașină la 30 de grade. Viteză mică de centrifugare. A nu se folosi înălbitor. Nu uscați în rufe. Plat uscat.
 • Curățați scaunul manual cu un burete alb.
 • Frânghiile pot fi curățate cu burete alb.
 • Balansoarul este agățat de cârligele corespunzătoare de pe tavan sau de rama ușii. Cârligele ar trebui să fie adaptate tipului de tavan sau cadru al ușii și sarcinii pe care o va transporta leagănul. Cârligele trebuie să fie ajustate corespunzător la grosimea frânghiei, capătul lor nu trebuie să frece sau să atingă frânghia, astfel încât să nu apară abraziune în timpul utilizării.
 • Înălțimea scaunului poate fi reglată. Desfaceți nodul de pe coarda de mai jos, ridicați rolele de lemn individual pe fiecare coardă (elemente pe care este suspendat materialul scaunului) sau bilele de lemn, dacă sunt disponibile, la înălțimea corespunzătoare și direct sub sulul de lemn (sau lemn) legați puternicul un singur nod din nou. Repetați de trei ori pe fiecare parte.
 • Suntem convinși că veți aduce bucurie extraordinară și pe termen lung oricărui copil dăruiți un leagăn. Va fi o amintire pe viață.
leaganbaby.natural.

Notify me when available

5 alte produse în aceeași categorie:

S-ar putea să-ți placă