4 creații Set Curiosity Modu albastru copii

600,00 lei
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile

Kitul Curiosity albastru pentru copii este setul de pornire al blocurilor modulare MODU - un set de cărămizi de construcție cu roți și alte accesorii cu care poți construi 4 modele de joacă.

Cu conținutul acestui kit de curiozitate, bebelușul învață cum să echilibreze, să se clatine, să sară, să călărească ... și multe altele. Creați jucăriile împreună cu el, personalizate în funcție de abilitățile motorii ale copilului vostru.

Acest kit de curiozitate este poarta către o lume fantastică plină de creații moi!

În trusa MODU Curiosity veți găsi :

3 blocuri, 

6 știfturi, 

4 roți, 

1 sac de știfturi 

  broșură cu exemple de construcții și cu surse de inspirație.

Cu setup de curiozitate MODU, puteți construi cel puțin 4 creații conform broșurii, dar imaginația vă poate duce probabil și mai departe!

MODU noua generație de jucării pentru copilul tău - o jucărie ce promovează activitatea fizică!

Jucăriile create cu MODU pressrun folosirea întregului corp pentru echilibrare, mers, rulare, urcare, balansare, săritură sau alergare.

 

Blocurile mari sunt din spumă, ele pot fi asamblate într-o mulțime de moduri și pot crea un joc distractiv și provocator pentru copiii de toate vârstele.

Blocurile de construcție ale MODU vin în seturi de cărămizi, bețe și roți - toate concepute pentru a construi jucării diverse, ce încurajează activitatea fizică și creativitate la copii.

MODU folosește pentru realizarea jucăriilor plastic ABS 100% reciclabil și spumă EVA aprobată pentru sănătate, care este complet lipsită de ftalați și alte perturbatoare endocrine.

Cărămizile din spumă se pot spăla în mașina de spălat vase dacă aceasta este suficient de mare. Daca nu, se pot spăla cu apă și săpun în cadă. Se usucă foarte repede în aer liber. 

Plastic ABS reciclabil 100% Spuma EVA inofensivă

Fără ftalați și BPA

Aprobat cu certificare EN71

Cutie cu dimensiuni: 50 x 30 x 20 cm - 2,7 kg

Modu
setModuCuriosity.albastru.

Notify me when available

8 alte produse în aceeași categorie: