Jucării magnetice Robot Blockaroo

146,00 lei
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile

Cutie Blockaroo ROBOT- 10 buc Jumbo - jucării magnetice pentru construit.

Designerii ingineri de spumă magnetică ajută tinerii să construiască și să creeze ca niciodată! 

Acest set conține 10 blocuri jumbo cu care copiii pot construi numeroase jucării super distractive, inclusiv un robot wow.

Blocurile mari și moi de spumă sunt ideale pentru copii mici și copii de vârstă preșcolară. 

Acestea sunt dezvoltate de profesori și testate pentru siguranță pentru a depăși cele mai înalte standarde internaționale pentru jucării.

Unul dintre lucrurile care fac constructorii Blockaroo cu adevărat speciali este sistemul magnetic inovator, care permite blocurilor să se conecteze de fiecare dată așa cum o face doar magia. 

Blocurile nu se resping reciproc, creând posibilități nesfârșite de joc. 

De asemenea, blocurile magnetice se rotesc la 360 de grade când sunt conectate și fac click când se întorc, oferind și mai multe oportunități pentru distracție interactivă și creativă!

Sunt, de asemenea, o jucărie STEM fenomenală, predând abilități importante STEM timpurii, cum ar fi numărarea, sortarea și stivuirea copiilor în timp ce stimulează dezvoltarea tactilă și senzorială. ( STEM (in engleză) = Știință, tehnologie, inginerie și matematică este un termen larg folosit pentru a grupa împreună aceste discipline academice)

Pe măsură ce cresc, copii dezvoltă abilități de inginerie și gândire creativă. Constructorii Blockaroo încurajează, de asemenea, socializarea și munca în echipă.

Blockarooblocks-urile pot fi folosite și în baie! 

Cărămizile din spumă plutesc și chiar se lipesc de majoritatea căzilor datorită căptușelii metalice comune în interiorul majorității căzilor. 

Îi ajută pe copii să învețe și să se distreze în baie, ceea ce transformă timpul de baie într-o experiență pe care părinții și copiii o așteaptă!

Blockarooblocks sunt, de asemenea, ușor de curățat. 

Ori de câte ori trebuie să fie curățate sau sterilizate, pur și simplu le introduceți în raftul superior al mașinii de spălat vase și sunt la fel de bune ca noi! 

Blockaroo
setblockaroo.robot.

8 alte produse în aceeași categorie:

S-ar putea să-ți placă