Somn chinuitor? Nopti nedormite? Avem solutia salvatoare! Salteaua WoW!

Publicat in: 2017-07-21 12:24:46
Categoria: Fashion

Salteaua WoW, salvarea somnului în perioada sarcinii

 

WoW Mom, de câte ori te-ai confruntat cu disconfortul dormitului pe burtă? De câte ori nu te-ai trezit cu dureri chinuitoare și tot corpul amorțit?

Sarcina a avansat, bebelușul se dezvoltă, crește și burtica. Așa că dormitul pe burtă l-ai cam trecut la categoria lucrurilor interzise. Dar de ce să îți refuzi lucruri care îți fac plăcere?

 

Odihna este esențială în perioada sarcinii. Tu ai nevoie de repaus, dar și bebelușul. Însă, burtica îți cam îngreunează dormitul.

Medicii recomandă dormitul pe partea stângă atunci când sarcina avansează. Și asta pentru că circulația sângelui este îmbunătățită, iar rinichii pot elimina toxinele mult mai ușor.

 

În ultimele săptămâni de sarcină, dormitul pe spate este interzis. Pentru că toată greutatea uterului este pusă pe coloana vertebrală și zona lombară.

De dormitul pe burtă nici nu se mai pune problema atunci când mai ai puțin și naști. Mama Boutique s-a gândit la tine. Noi facem mamele și mai fericite așa că avem soluția salvatoare: salteaua WoW.

 

Salteaua WoW este cel mai inedit produs pentru gravide în acest moment. Este perfectă atât pentru plajă, dar și pentru dormitul acasă. Închipuie-ți ore de răsfăț și somn odihnitor!

Salteaua WoW este concepută special pentru femeile însărcinate. Are un orificiu creat pentru a intra burtica. Nu vei simți niciun disconfort, iar bebelușul va fi fericit în pântec. Susține spatele, iar coloanal vertebrală nu va simți nicio presiune.

 

Este realizată dintr-un material care nu alunecă. Așa că poziția pe saltea va fi fixă. Este ușor de depozitat, dar și de transportat. Durează câteva minute să o umflați. O poți lua cu tine în concediu fără nicio problemă.

78% dintre femei suferă de tulburări ale somnului în timpul sarcinii. Tu nu trebuie să faci parte din aceste cifre. Iar pentru asta ai salteaua WoW

 

Autor: Ana-Maria Zenovie

Distribuiti acest continut

Adauga un comentariu

 (cu http://)

Last Product Reviews

Rochie Crystal roz pudră
Buna, rochita e minunata! Am ales-o pentru cununia civila. Ma bucur ca am mers in showroom si am cun ...
iul 11, 2018
0 1 2 3 4
Costum de baie pentru mame WoW MoM Rosu
Azi l-am primit, Este exact ca in poza. Sunt multimuta de el. M-am bucurat cand am vazut ca faceti s ...
iun 14, 2018
0 1 2 3 4
Costum de baie pentru mame WoW MoM Albastru
Mi-am comandat doua, Pe albastru si pe rosu. Sunt deja in bagajul pentru concediu. Abia astept sa le ...
iun 14, 2018
0 1 2 3 4
Costum de baie pentru mame WoW MoM Bleu
Cat de tari sunt! L-am comandat si eu azi. Abia astept sa il primesc!!!
iun 14, 2018
0 1 2 3 4