Hai cu noi la Parenting Academy!

Publicat in: 2017-10-11 17:20:26
Categoria: Fashion

Află tot ce trebuie să știi despre sarcina ta

Sâmbătă, 28 octombrie, ora 10:00, la Hotel Sheraton se lansează Parenting Academy. Primul eveniment din acest nou proiect se numește Pași pentru o sarcină sănătoasă.

Alături de Prințesa Urbană, vei avea o zi întreagă la dispoziție pentru a învăța cum trebuie să te pregătești pentru sarcină. Ce fel de analize trebuie să faci în fiecare trimestru al sarcinii.

Vei afla ce alimente nu trebuie să-ți lipsească din alimentație, dar și ce trebuie să eviți. Mai mult, specialiștii te vor învăța și ce fel de activități sunt recomandate în funcție de fiecare etapă de dezvoltare a sarcinii.

Accesul se face contra-cost: 120 lei/loc. Însă, pentru că faci parte din comunitatea MamaBoutique, beneficiezi de o reducere de 15% la achizitionarea biletelor. Tot ce trebuie să faci este să introduci următorul cod în formularul de înscriere: MAMABOUTIQUE.

Agenda completă a evenimentului

1. Problemele din timpul sarcinii, cu Dr. Cătălin Petru Haiduc, medic primar obstretică şi ginecologie
Pe lângă bucuria purtării în pântece a unui copil, sarcina presupune şi un grad sporit de sensibilitate. Asa se face că, uneori, apar diferite complicaţii în sarcina. Aflăm care sunt testele înainte şi din timpul sarcinii şi care sunt cel mai des întâlnite probleme în sarcină şi cum le putem preveni. de la Dr. Catalin Haiduc, Medic primar ginecologie şi obstetrică.

2. Nutriţia mamei în timpul sarcinii, Dr. Simona Tivadar – medic primar diabet, boli de nutriţie şi metabolism
O alimentaţie sănătoasă şi echilibrată creşte şansele unei sarcini uşoare, fără complicaţii şi poate creşte şansa de a da naştere unui copil sănătos. Ce nutrienţi nu trebuie să lipsească din dieta mamei, ce alimente trebuie evitate, ce înseamnă o nutriţie echilibrată, care sunt riscurile unei diete neechilibrate, câte kilograme în plus poate lua mama? Raspunsul la întrebari le vom afla de la Dr. Simona Tivadar, Medic nutriţionist.

3. Yoga în sarcină, Andreea Pautov Ioniţă - Professional Tree Hugger @Suntuncopac - Yoga Studio&more
În sarcină ai mare nevoie să te relaxezi, să îţi găseşti un echilibru interior şi să te simţi calmă. Yoga în sarcină este cea mai bună modalitate prin care viitoarele mămici se pot menţine în formă, fără să-şi pună în pericol sarcina. Vom afla toate informaţiile de la Andreea Ioniţă Pautov, mama şi Yoga guru.

Distribuiti acest continut

Adauga un comentariu

 (cu http://)

Last Product Reviews

Rochie Leila
Foarte frumoasa este rochia. Ma puteti ajuta cu informatii legate de lungime? Este pana la genunchi? ...
oct 4, 2017
0 1 2 3 4
Rochie Cety
Bună ziua! Mai aduceți mărimea S sau M?
oct 3, 2017
0 1 2 3 4
Rochie Cety pattern
Foarte bine arata rochia aceasta. Se preteaza la un eveniment, de exemplu la botez?
sep 3, 2017
0 1 2 3 4
Rochie Gigi
Rochia este chiar superba. Materialul nici nu-l simti pe tine si se aseaza super si cand nu mai ai b ...
aug 14, 2017
0 1 2 3 4
Rochie Gigi
Aceasta rochie chiar are spatele asa de decoltat cum se vede in poza sau pot fi apropiate bretelele?
aug 12, 2017
0 1 2 3 4