Cum te ajută centurile de la Belly Bandit să îți recapeți silueta pe care ai avut-o înainte de naștere.

person Postat de : Ortansa Cazacu list În: Lifestyle

Descoperă cum poți să arăți WoW după sarcină!

Abia ai născut și bebelușul tau este în mintea, în sufletul și în toate gandurile tale! Dar înainte de a fi mama ești femeie și atunci cand mai ai cateva minute și pentru tine, te gandești la cum să îți recapeți silueta dinainte de a rămâne gravidă! 

Centurile de la Belly Bandit sunt cele care pot deveni cele mai bune prietene ale tale! Produsele Belly Bandit te ajută șă îți recapeți talia pe care ai avut-o înainte să rămâi însarcinată! Este demonstrat și certificat de toate vedetele internaționale, dar și de personale publice de la noi.

Îți oferim un top 4 al celor mai WoW produse!

1. Centura postnatală BFF ( Body Formulated Fit) se mulează pe orice siluetă, este un design patentat, având 6 elemente de susținere și 2 elemente de compresie. BFF este recomandată în special femeilor foarte slabe, celor micuțe, care au sub 1.70 m.

                                                                     

2. Centura postnatală Belly Bandit Original și/sau Couture. Cele două centuri au acceași structură,

diferența dintre ele constă în imprimeul centurii Couture, care imită dantela. Centura postnatală Couture a fost creată în colaborare cu Kourtney Kardashian.

Probabil că te întrebi care este centura potrivită pentru tine? Noi îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări, nelămuriri sau sfaturi de care ai nevoie. Avem și experiența nașterii și înțelegem exact prin ce treci.

Toate centurile Belly Bandit pot fi purtate imediat după o operație de cezariană sau după nașterea naturală, însă dacă ești în căutarea unui produs confecționat dintr-un material moale, îți recoman   dăm centura postnatală BFF produsă din fibre de bambus. 

                                                                       

3. Lenjeria intimă și cezariană de la Belly Bandit va contribui, datorită compresiei la reducerea inflamației imediat după operație (fie că este vorba de 2 zile sau 2 săptămâni după intervenție - contează foarte mult confortul tău și fizic și psihic). Materialul conține fibre infuzate cu argint iar lenjeria îți protejează cicatricea de la cezariană și îți conferă un sentiment răcoros și de prospețime. Lenjeria poate fi foloită și după nașterea naturală cu aceleași rezultate remarcabile.

                                                                                                             

4. Corsetul   Mother Tucker de la Belly Bandit este conceput pentru a te ajuta să arăți WOW după naștere. Îți modelează talia și te ajută să își ascunzi zonele cu probleme. Te vei simți super confortabil în el iar armăturile moi împiedică ridicarea sa și formarea cutelor.

Corsetul are un grad mai mic de compresie însa este mai inalt decât centurile postnatale si este fabricat dintr-un material mai subțire ceea ce îl face să fie cel mai potrivit sub imbrăcămintea mulată. 

                                                                        

Centurile postnatale sunt de foarte mare ajutor in primele 8-10 săptămani după naștere si trebuie purtate cu consecvență, de preferintă zi si noapte. Datorită benzii de închidere velcro (cu arici), se pot închide sau scoate foarte ușor. Centurile postnatale din gama Belly Bandit oferă cel mai înalt grad de compresie.

Info: Nu ai auzit încă de burtiera Belly Shield? Îți spunem noi despre ea! 

Belly Shield se vinde separat si completează avantajele centurilor postnatale. Se poartă pe sub centura postnatală, pentru a proteja pielea și a o menține hidratată. Păstrează cremele pe piele și nu pe haine.

După o operatie de cezariană această burtieră oferă un ajutor si o protecție suplimentară evitand astfel frecarea. Belly Shield prelungește durata de viata a centurii postnatale care nu mai trebuie spălată atat de des.

                                                                   

Toate  informațiile de care ai nevoie le găsești pe site-ul nostru, la fiecare produs în parte, dar îți stăm la dispoziție oricând pentru toate detaliile de care ai nevoie la tel: 0722.600.406, pe mail: office@mamaboutique.ro  sau pe canalele de social media.

Comentarii

Niciun comentariu până acum

Lasă un comentariu

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou