Cum sã arãți cat mai bine în rochii de gravide?

Publicat in: 2017-04-05 15:02:21
Categoria: Fashion

Am auzit zilele trecute povestea unei naşteri neaşteptate, în timp ce o bună prietenă îşi reorganiza ţinuta de vara. Am văzut-o brusc scoţând o rochie din dulap, din marea ei colecţie de rochii pentru gravide, pe care a îmbrăcat-o repede şi a spus: "aşa eram îmbrăcată când l-am născut pe V!".

Aşa am ajuns la concluzia că deşi în aparenţă hainele sunt doar accesorii nesemnificative ale umanităţii, ele de fapt poartă cu sine poveşti şi momente de neegalat.


  

Rochiile pentru gravide sunt ţinute speciale. Sunt modele pe care le poți purta imediat după sarcină. Atunci când alăptezi. Sunt orchii ce au fermoare ascunse tocmai pentru a face alăptare cât mai usșoară.

Atunci când îți cumperi o rochie în perioada maternității trebuie să te gândești că faci o investiție, Un obiect ce îl poți purta și după naștere. 

Suntem diferite, iar acest lucru chiar trebuie asumat şi înţeles, pentru a reuşi să ne bucurăm de aspectul nostru chiar şi în această perioada. Înalte sau minione, cu o greutate sub medie sau peste medie, nimic nu ne poate împiedică să purtăm rochii, mai ales dacă le alegem în mod corect.

                                          Rochie Lundi Roz   

Atunci când alegi o rochie pentru perioada maternității, nu te limita la culori neutre sau nonculori. Alege culori vesele, printuri, modele grafice.

Atunci când vorbim despre linii, cercuri sau biluţe, este important să avem în vedere faptul că acestea, în funcţie de dispunere au tendinţa de a scurtă, creând impresia de statura mai mică şi de kilograme prea multe în plus. Poţi opta pentru rochii pentru gravide al căror model "curge", adică este dispus în plan vertical, astfel încât să evidenţieze cât mai bine silueta.

Bijuteriile îți completează ținuta. 

Bijuteriile opulente sau grosolane nu vor avea efectul de a înfrumuseţa, în vreme ce accesoriile discrete nu vor face altceva decât să completeze imaginea de ansamblu a femeii delicate, ce urmează să ducă mai departe miracolul vieţii.

Pantofii trebuie să beneficieze de o atenţie sporită atunci când îi asociem unei rochii pentru gravide, deoarece perioada sarcinii impune totuşi anumite restricţii în acest sens..

Este important de ştiut faptul că nu este absolut necesar să porţi tocuri înalte doar pentru a arată mai bine. Pantofii comozi potriviţi pentru rochiţe chiar există, opincuţele şi balerinii fiind o soluţie foarte bună în acest caz. Mai ales având în vedere multitudinea de modele existente pe piaţă, este practic imposibil să nu găseşti acei pantofi care să se potrivească cât mai bine rochiilor pe care îţi doreşti să le porţi.

O rochie reprezintă ţinuta perfectă, indiferent dacă eşti sau nu însărcinată.

În perioada sarcinii însă, priorităţile tind să se modifice şi în consecinţă şi grija ta faţă de propria persoană ar trebui să ocupe un loc important, astfel încât să îţi aminteşti cu cea mai mare bucurie de aceste momente minunate.

În cazul în care modelul pe care ți-l dorești nu se află pe stoc, contactează-ne și te ajutăm cu drag la nr de tel: 0722.600.406 / 0732.636.174.

         

Distribuiti acest continut

Adauga un comentariu

 (cu http://)

Last Product Reviews

Rochie Cety pattern
Review is pending moderation
apr 17, 2018
Rochie Mambo pink
Am cumparat-o pentru a alapta. Este foarte usor sa ii dau bebelusului sa manance cand sunt imbracata ...
apr 12, 2018
0 1 2 3 4
Pantaloni albi Candy 3/4
I-am cumparat. Imi place mult banda. Este elastica si lejera.
apr 12, 2018
0 1 2 3 4
Salopetă Softwear
Imi place foarte tare materialul, sunt extrem de confortabile!
apr 12, 2018
0 1 2 3 4
Costum de baie Trisha WoW MoM Negru
Awwww, cum arata costumele acestea! Vreau si eu! Am dat comanda pe telefon!
apr 9, 2018
0 1 2 3 4