Cum sã arãți cat mai bine în rochii de gravide?

Publicat in: 2017-04-05 15:02:21
Categoria: Fashion

Am auzit zilele trecute povestea unei naşteri neaşteptate, în timp ce o bună prietenă îşi reorganiza ţinuta de vara. Am văzut-o brusc scoţând o rochie din dulap, din marea ei colecţie de rochii pentru gravide, pe care a îmbrăcat-o repede şi a spus: "aşa eram îmbrăcată când l-am născut pe V!".

Aşa am ajuns la concluzia că deşi în aparenţă hainele sunt doar accesorii nesemnificative ale umanităţii, ele de fapt poartă cu sine poveşti şi momente de neegalat.


  

Rochiile pentru gravide sunt ţinute speciale, pe care le poţi folosi fără probleme şi ulterior naşterii, bineînţeles, în funcţie de modelul acestora. De aceea este important ce modele de rochii alegi, deoarece acestea îţi pot fi de folos şi mai târziu, fiind de fapt o investiţie cât se poate de bună.

Totuşi, atunci când alegem din varietatea de rochii pentru gravide, este bine să ne aducem aminte faptul că anumite modele nu se potrivesc chiar oricui.

Suntem diferite, iar acest lucru chiar trebuie asumat şi înţeles, pentru a reuşi să ne bucurăm de aspectul nostru chiar şi în această perioada. Înalte sau minione, cu o greutate sub medie sau peste medie, nimic nu ne poate împiedică să purtăm rochii, mai ales dacă le alegem în mod corect.

                                          Rochie Lundi Roz   


Dacă în ceea ce priveşte culorile fiecare este liberă să poarte ce anume îşi doreşte, de cele mai multe ori problemele pot apărea la nivelul modelelor cu care sunt decorate aceste rochii pentru gravide. Deşi în mod uzual cea mai bună alegere este o rochie uni, culoarea rămânând a fi opţiunea fiecăreia, nu vom putea purta la nesfârşit rochii fără model.

De aceea, atunci când vorbim despre linii, cercuri sau biluţe, este important să avem în vedere faptul că acestea, în funcţie de dispunere au tendinţa de a scurtă, creând impresia de statura mai mică şi de kilograme prea multe în plus. Poţi opta pentru rochii pentru gravide al căror model "curge", adică este dispus în plan vertical, astfel încât să evidenţieze cât mai bine silueta.

Fireşte că şi accesoriile pot ajuta o rochie să arate mult mai bine, iar aici este indicat să alegi accesorii delicate şi finuţe, potrivite stării tale de spirit, dar şi personalităţii tale.

Bijuteriile opulente sau grosolane nu vor avea efectul de a înfrumuseţa, în vreme ce accesoriile discrete nu vor face altceva decât să completeze imaginea de ansamblu a femeii delicate, ce urmează să ducă mai departe miracolul vieţii.

Pantofii trebuie să beneficieze de o atenţie sporită atunci când îi asociem unei rochii pentru gravide, deoarece perioada sarcinii impune totuşi anumite restricţii în acest sens.

Deşi oarecum nescris, îndemnul oricui este acela de a-ţi menaja picioarele, deoarece acestea sunt practic sprijinul tău şi al burticii tale, atât în perioada sarcinii cât şi după. De aceea şi picioarele tale au nevoie de odihnă, deoarece nu este uşor să suporţi atâta greutate, fie ea şi în ideea de a arată cât mai bine.

Este important de ştiut faptul că nu este imperios să porţi tocuri înalte doar pentru a arată mai bine. Pantofii comozi potriviţi pentru rochiţe chiar există, opincuţele şi balerinii fiind o soluţie foarte bună în acest caz. Mai ales având în vedere multitudinea de modele existente pe piaţă, este practic imposibil să nu găseşti acei pantofi care să se potrivească cât mai bine rochiilor pe care îţi doreşti să le porţi.

O rochie reprezintă ţinuta perfectă, indiferent dacă eşti sau nu însărcinată.

În perioada sarcinii însă, priorităţile tind să se modifice şi în consecinţă şi grija ta faţă de propria persoană ar trebui să ocupe un loc important, astfel încât să îţi aminteşti cu cea mai mare bucurie de aceste momente minunate.

În cazul în care modelul pe care ți-l dorești nu se află pe stoc, contactează-ne și te ajutăm cu drag la nr de tel: 0722.600.406 / 0732.636.174.

         

Distribuiti acest continut

Adauga un comentariu

 (cu http://)

Last Product Reviews

Tricou WoW MoM Cadou
Sunt foarte drgute. Le-am comandat saptamana trecuta si vreau sa le fac cadou. Arata bine!
dec 8, 2017
0 1 2 3 4
Rochie Vogue Cream
Foarte mare succes am avut cu rochia aceasta la cununia civila. Multumesc fetelor!
oct 26, 2017
0 1 2 3 4
Geacă cu două fețe Onyks
Buna ziua, cand primiti aceasta geaca va rog?
oct 24, 2017
0 1 2 3 4
Rochie Smoky
foarte confortabila si un pic groasa, este foarte buna pentru zilele mai reci.
oct 20, 2017
0 1 2 3 4
Tunică Electric
Se alapteaza foarte usor in rochia aceasta si e si cool asa :). Am achizitionat-o in timpul sarcinii ...
oct 12, 2017
0 1 2 3 4