Cum să arăţi bine în haine pentru gravide?

Publicat in: 2017-05-21 16:29:24
Categoria: Fashion

Perioada sarcinii este cu adevărat minunată, însă şi destul de grea, am putea spune.

Dezvoltarea sarcinii conduce către o schimbare a corpului nostru şi de aceea, de cele mai multe ori, vom constata că este necesar să facem trecerea la haine pentru gravide, în care să ne putem simţi confortabil pe parcursul celor 9 luni de poveste.

Ce putem alege în materie de haine pentru gravide?

Sarcina trebuie să însemne în primul rând confort. Aşadar, vom caută alternative plăcute, care să ne facă să ne simţim bine în orice moment şi care să ne permită totuşi să ne desfăşurăm activităţile zilnice, în ritmul normal.

Un tricou comod şi o pereche de colanţi vor fi una dintre cele mai inspirate ţinute în această perioada. Ele reprezintă o ținută lejeră. Perfectă atât pentru o ieșire în oraș, dar și pentru mers la cumpărături sau în parc.,

Este important ca pantalonii de gravide pe care îi purtăm să ne ofere libertate de mişcare, deoarece în perioada sarcinii efortul se dublează şi ne poate aduce o stare de frustrare.

Cum să arăţi bine în haine pentru gravide?

Tot din gama de haine pentru gravide, rochiile sunt o alegere foarte bună atunci când cauţi un obiect vestimentar confortabil.

O rochie lejeră te poate ajuta foarte mult în această perioadă. Rochiile le poţi alege în funcţie de anotimp şi le poţi folosi şi ulterior, după naştere.

Materialele uşoare şi diafane, pe parcursul verii, dar şi cele pufoase şi călduroase pentru sezonul rece, te pot ajuta să arăţi bine oricând, indiferent de anotimp.

Fustele sunt şi ele o opţiune minunată în timpul sacinii, mai ales că noile modele, care urmează îndeaproape linia corpului tău, te vor ajuta să arăţi bine în orice moment.

Faptul că acestea sunt confectionate cu elastic în talie le face confortabile, iar modelele sunt gândite să te pună în valoare şi nu să ascundă sarcina sau să evidenţieze modificarea corpului datorită sarcinii.

Modelele sunt diverse astăzi, astfel încât poţi alege fusta pentru gravide cea mai potrivită în funcţie de momentul zilei, dar şi de specificul evenimentului la care alegi să o porţi.

Este important în definitiv să alegi acele modele de haine pentru gravide care îţi plac şi care ţi se potrivesc. Este uşor acum să arăţi că o divă chiar însărcinată fiind, putându-te bucura de orice ieşire cu prietenii sau de orice plimbare fără să te mai îngrijorezi cu privire la vestimentaţia ta.

Iar în ceea ce priveşte sarcina, ei bine simte-te bine în pielea ta, deoarece este o perioadă minunată, cu care trebuie să te mândreşti şi pe care o poţi pune acum în valoare chiar cu propria vestimentaţie.

Cum să arăţi bine în haine pentru gravide?


Model: Alexandra Mateuț.

Locație: Restaurant Dancing Lobster.

Make-up: Stella Badea & Hairstyle: Cristina Ghearã.

Foto credit: Elena Cosma.

Styling by Mama Boutique.

Distribuiti acest continut

Vezi toate comentariile (1)

Elene


2017-05-22 15:59:09

Depinde de numarul de kg pe care le iei in sarcina. Poti si sa folosesti ce ai mai larg in garderoba.

You must be registered

Click aici pentru a va inregistra

Adauga un comentariu

Last Product Reviews

Rochie Magic Cream
Buna ziua, mai aduceti marimea L la acest model? Multumesc
ian 17, 2019
0 1 2 3 4
Coș pentru bebeluș Honeycomb
frumos tare
ian 12, 2019
0 1 2 3 4
Pernă alăptat Soft Cotton roz
foarte buna calitatea pernei. Ma inteleg super bine cu ea.
ian 12, 2019
0 1 2 3 4
Coș pentru bebeluș Lullaby gri
Cu acest cos am scos-o si noi pe iubita noastra din maternitate si am facut furori. Este folositor i ...
ian 11, 2019
0 1 2 3 4
Pernă alăptat Soft Cotton roz
Imi puneti spune din ce este umplutura, va rog?
ian 10, 2019
0 1 2 3 4