Cum să arăţi bine în haine pentru gravide?

Publicat in: 2017-05-21 16:29:24
Categoria: Fashion

Perioada sarcinii este cu adevărat minunată, însă şi destul de grea, am putea spune.

Dezvoltarea sarcinii conduce către o redimensionare a corpului nostru şi de aceea, de cele mai multe ori, vom constata că este necesar să facem trecerea la haine pentru gravide, în care să ne putem simţi confortabil pe parcursul celor 9 luni de poveste.
Trecerea aceasta subită la haine pentru gravide ar putea aduce cu ea şi o seamă de neajunsuri, însă poate că ar fi util de ştiut că poţi arăta minunat chiar şi în această perioadă, alegând obiectele vestimentare care să se potrivească acesteia.


Ce putem alege în materie de haine pentru gravide?

Este drept că o dată cu sarcina ne îndreptăm atenţia foarte mult către noţiunea de confort. Aşadar, vom caută alrernative plăcute, care să ne facă să ne simţim bine în orice moment şi care să ne permită totuşi să ne desfăşurăm activităţile zilnice, în ritmul normal.

De aceea un tricou comod şi o pereche de colanţi vor fi una dintre cele mai inspirate ţinute în această perioada, deoarece ne vor permite atât să ne mişcăm în ritmul propriu, dar şi să ne bucurăm de o ţinută minunată, potrivită feminităţii noastre.

Este important ca pantalonii de gravide pe care îi purtăm să ne ofere libertate de mişcare, deoarece în perioada sarcinii efortul se dublează şi ne poate aduce o stare de frustrare.

Cum să arăţi bine în haine pentru gravide?

Tot din gama de haine pentru gravide, rochiile sunt o alegere foarte bună atunci când cauţi un obiect vestimentar deosebit şi confortabil.

O rochiţă lejeră te poate ajută foarte mult în această perioada, deoarece îţi va oferi atât posibilitatea de a te mişca în voie, cât şi un plus de feminitate, de care ai în mod cert nevoie, mai ales acum. Rochiile le poţi alege în funcţie de anotimp şi le poţi folosi şi ulterior, după naştere.

Materialele uşoare şi diafane, pe parcursul verii, dar şi cele pufoase şi călduroase pentru sezonul rece, te pot ajuta să arăţi bine oricând, indiferent de anotimp.

Fustiţele sunt şi ele o opţiune minunată în timpul sacinii, mai ales că noile modele, care urmează îndeaproape linia corpului tău, te vor ajuta să arăţi bine în orice moment.

Faptul că acestea sunt dotate cu elastic în talie le face confortabile, iar modelele deosebite sunt gândite să te pună în valoare şi nu să ascundă sarcina sau să evidenţieze modificarea corpului datorită sarcinii.

Modelele sunt diverse astăzi, astfel încât poţi alege fusta pentru gravide cea mai potrivită în funcţie de momentul zilei, dar şi de specificul evenimentului la care alegi să o porţi.

Este important în definitiv să alegi acele modele de haine pentru gravide care îţi plac şi care ţi se potrivesc. Este uşor acum să arăţi că o divă chiar însărcinată fiind, putându-te bucura de orice ieşire cu prietenii sau de orice plimbare fără să te mai îngrijorezi cu privire la vestimentaţia ta.

Iar în ceea ce priveşte sarcina, ei bine simte-te bine în pielea ta, deoarece este o perioadă minunată, cu care trebuie să te mândreşti şi pe care o poţi pune acum în valoare chiar cu propria vestimentaţie.

Cum să arăţi bine în haine pentru gravide?


Model: Alexandra Mateuț.

Locație: Restaurant Dancing Lobster.

Make-up: Stella Badea & Hairstyle: Cristina Ghearã.

Foto credit: Elena Cosma.

Styling by Mama Boutique.

Distribuiti acest continut

Vezi toate comentariile (1)

Elene


2017-05-22 15:59:09

Depinde de numarul de kg pe care le iei in sarcina. Poti si sa folosesti ce ai mai larg in garderoba.

Adauga un comentariu

 (cu http://)

Last Product Reviews

Rochie Vogue Cream
Foarte mare succes am avut cu rochia aceasta la cununia civila. Multumesc fetelor!
oct 26, 2017
0 1 2 3 4
Geacă cu două fețe Onyks
Buna ziua, cand primiti aceasta geaca va rog?
oct 24, 2017
0 1 2 3 4
Rochie Smoky
foarte confortabila si un pic groasa, este foarte buna pentru zilele mai reci.
oct 20, 2017
0 1 2 3 4
Tunică Electric
Se alapteaza foarte usor in rochia aceasta si e si cool asa :). Am achizitionat-o in timpul sarcinii ...
oct 12, 2017
0 1 2 3 4
Rochie Leila
Foarte frumoasa este rochia. Ma puteti ajuta cu informatii legate de lungime? Este pana la genunchi? ...
oct 4, 2017
0 1 2 3 4