Ce este babynest-ul și de ce avem nevoie de el?

person Postat de : Ana Maria Zenovie

Tocmai ai aflat că vei deveni mamă? Sau abia ai născut? Felicitări!

Urmează cea mai frumoasă și haotică perioadă din viața ta. Nimic din ceea ce știai nu va mai părea la fel. Prioritățile, gândurile, planurile, absolut totul va fi diferit.

Și, ca orice mamă care își dorește tot ce e mai bun pentru bebelușul ei, va începe marea căutare a celor mai potrivite, de folos și frumoase produse pentru mogâldeață.

Trebuie să ai mereu îm minte când pornești la cumpărături câteva aspecte:

- alege lucruri de calitate, mergi pe principiul puțin și bun

- investește în lucruri, obiecte de care te poți folosi pe o perioadă îndelungată

- citește toate etichetele, ai grijă ca materialele să fie certificate și prietenoase cu pielea bebelușului tău

- alege produse care să îți facă viața mai ușoară alături de bebeluș, obiecte care se montează ușor, care nu au nevoie de mult spațiu și nu sunt greu de manevrat.

Siguranța! Este cel mai important aspect pe care trebuie să îl iei în calcul atunci când vine vorba de copilul tău.

Și, în această categorie pot fi incluse babynest-urile.

Pe scurt, babynest-ul este o saltea pentru bebeluși care are lateralele mai înalte, protecție fermă, o saltea confortabilă de 3 cm grosime, un grad de confort foarte ridicat și materialele certificate.

Babynest-ul îl ajută pe copilul tău să se simtă în siguranță. Folosește-l încă din primele zile de viață, iar astfel vei face trecerea foarte ușor din burtica ta către mediul exterior.

Este de folos oriunde în casă. Fie că îl așezi în patul vostru, pe canapea, în cărucior sau chiar pe podea. Cel mic stă relaxat.

Babynest-urile de la MamaBoutique sunt realizate din bumbac certificat organic, cu husă detașabilă și suficient de mari pentru a fi folosite timp îndelungat spre deosebire de celelalte babynest-uri.

Babynest-urile sunt prevăzute cu corzi pentru a fi ajustate. Însă, design-ul unic le ascunde pentru a nu intra în contact cu pielea sensibilă a celui mic.

Salteaua poate fi scoasă, iar husa se poate spăla la mașina automată. 

Găsești mai multe variante de modele aici.

În funcție de dressing-ul pe care l-ai ales pentru camera celui mic sau a culorilor preferate, poți opta pentru saltelele decorate cu baloane, cu frunze, praf de stele, mii de buline mov sau bej clasic.

Babynest-urile sunt potrivite până când cel mic împlinește 8 luni și se pot utiliza încă din prima zi de viață.

Un babynest te ajută și atunci când plecați în vacanță. Cel mic se va simți familiar, în mediul său și nu va percepe nicio schimbare care ar putea să îl deranjeze. 

Mama Boutique este unic distribuitor în România a babynest-urilor Dada&Rocco, o companie producătoare de produse premium din Croația.

 

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou