Căruciorul de la Ergobaby te scapă de multe griji

person Postat de : Ortansa Cazacu list În: Lifestyle

Tocmai ai născut?

Urmează cea mai frumoasă și nebună perioadă din viața ta!:)

Nimic nu va mai fi ca înainte iar totul se va învarti în jurul bebelușului. Și ca orice mamă care își dorește ce e mai bun pentru copilul ei, evident că va începe goana după cele mai potrivite, de folos și frumoase produse pentru micuț.

Când mergi la cumpărături trebuie să ai în minte câteva aspecte:

- alege lucruri de calitate

- investește în lucruri care pot fi folosite pe o perioadă mai lungă

- alege produse care să îți facă viața mai ușoară alături de bebeluș, obiecte care să se monteze și să se demonteze ușor, care nu au nevoie de mult spațiu și care sunt ușor de manevrat.

     Și ce e cel mai important! Siguranța, atunci când vine vorba despre copilul tău!

     Așa că ... fii o mamă cool și plimbă-ți copilul în Căruciorul compact Ergobaby de la Mama Boutique.

     Încape cu ușurință chiar și în portbgagajul celor mai mici mașini.

                                                                                              

                  

     Când mergi în vacanță, ca să nu îți lipsească nimic din bagaje, nu doar că ești tentată dar asta și faci: pleci cu toată casa după tine, nu de alta, dar vrei ca bebelușul tău să nu ducă lipsă de nimic! Așa că noi putem să te scăpăm de o mare grijă: cea a unui cărucior care să cântărească multe kilograme, să ocupe mult spațiu și să mai fie si greu de manevrat! Căruciorul de la Ergobaby te scapă de toate acestea!

     Poți să îl rabatezi și să urci cu el în autobuz și în metrou și să îl iei cu tine atunci când călătorești cu avionul. Intră fără probleme în cușetele bagajelor de mană ale acestora și ce e cel mai important: cântărește doar 6 kilograme!

     Este primul și singurul cărucior care deține certificatul ‘’black-healty’’ oferit de AGR din Germania, ce garantează faptul că oferă copilului suport adecvat pentru spate și respectă dezvoltarea sănătoasă a acestuia, în fiecare etapă a creșterii.

                                                           

Căruciorul  compact Ergobaby de la Mama Boutique este disponibil în 4 culori: gri, bleu, roșu și negru. Se pliază rapid cu o singură mână pentru că, uneori, cu cealaltă trebuie să ții copilul.

Căruciorul cântărește doar 6 kilograme și poate fi folosit de la naștere prin intermediul kit – ului cu landou pentru nou născut. (acesta se achziționează separat de pe site-ul nostru).

Ca accesoriu are inclus husa de ploaie și de vânt și are o garanție de 2 ani. Îți poți purta copilul în Cărucioul compact Ergobaby de la Mama Boutique, de la 6 luni până la 3 ani.

Comentarii

Niciun comentariu până acum

Lasă un comentariu

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou