10 de lucruri pe care să le faci înainte de a naște

person Postat de : Ana Maria Zenovie

Ai trecut prin cea mai frumoasă perioadă din viața ta, dacă ar fi să cităm din vedetele autohtone...deși sarcina nu este întotdeauna o poveste. Ai trecut prin cea mai interesantă perioadă -  cred că este mai aproape de realitate.

Ești superbă, deși nu te simți și deja știi dacă veți avea o fetiță sau un băiețel. Ai decorat camera copilului. Știu, visai deja decorațiunile înainte de a afla măcar că ești însărcinată. Nașterea e programată, doctorul ales, clinica stabilită. 

Mai ai așa de puțin până când îți vei ține copilul în brațe. Mori de nerăbdare. Deja îți imaginezi cum vei reacționa, cum va leșina soțul de emoții și ce frumos va fi. 

Ultima perioadă este perfectă pentru a face câteva lucruri doar pentru tine și crede-ne pe cuvânt că e inteligent să asculți sfaturile acestea. E săptămâna ta de miere, pentru că nu știi când te mai poți întâni cu ocaziile acestea în viitorul apropiat: 

1. Fă-ți o programare la spa. E momentul tău de relaxare înainte de a face cunoștință cu trezitul din oră-n oră, cu scutece schimbate, plânsete pe toate notele posibile și alăptat. 

2. Aranjează o întânire cu prietenele tale. Faceți ceva drăguț împreună. Un curs de gătit pentru o zi: Gândește-te, atâta mâncare doar pentru tine! Sau un seminar de croșetat.

3. Mergi la un concert al trupei preferate! Chiar ai nevoie de muzică de adulți. După naștere o să fi copleșită cu cântecele despre gândăcei, floricele și toată animăluțele de pe pământ. Despre unele nici măcar nu o să știi că existau înainte de a avea un copil.

4. Scrie-i o scrisoare bebelușului. E momentul perfect să așterni pe hărtie toate gândurile și dorințele pe care le ai legate de el. O poți păstra până când va ajunge la vârsta majoratului. Poți să scrii cât ai avut de furcă cu tatăl să alegeți numele, cum visai deja ce meserie va avea. O să fie un cadou WoW!

5. Prepară o cină pentru tine și soțul tău. Nu una obișnuită. Toate ingredientele să fie cu baby: baby spanac, baby morcovi, baby cartofi, poți găsi chiar și mini costițe. Poți completa cina cu prajiturele preferate. Evident, mititele.

6. E momentul perfect să îți faci un cadou. Cumpără-ți o pereche de sandale înalte, super sexy. O să le porți la prima cină cu soțul tău după ce vei naște. Asta după ce îți va lua o veșnicie să  convingi pe cineva să stea cu bebele.

7. Organizează o seară de mani-pedi. Crezi că vei mai avea timp după ce vei naște? Răspuns categoric -nu!

8.  Sunt sigură că ai făcut un milion de poze de când ai aflat că ești însărcinată! Acum poți să le organizezi pe toate într-un album.

9. Mergi într-un mini concediu doar tu și soțul tău. Veți tânji după aceste momente.

10.Cumpără popcorn, dulciuri, pizza si chipsuri. E ultima ta șansa de a face un maraton de seriale. 

Tu cum ți-ai petrecut ultima săptămână din sarcină? Așteptăm mesajele tale!

FOTO: Mama Boutique - Costum de baie pentru gravide Marina.

Duminică Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

Registru cont nou