Trusou pentru botez

590,00 RON
cu TVA *
Cantitate Nu sunt suficiente produse in stoc

Alcătuirea trusoului de Botez Mama Boutique se va face personalizat, în funcție de elementele ce-l compun disponibile la momentul comenzii. Vă contactăm pentru alegerea culorii fașei, a păturicii și a prosopului acestuia.

Botezul este un moment special în viața fiecăruia dintre noi.

În familie, suntem obișnuiți să aniversăm ziua de naștere a copiilor. Sărbătorim, de asemenea, ziua sf. ocrotitor, al cărui nume îl purtăm. 

Importantă este și ziua botezului, de care mai rar ținem seama.

Ziua botezului este considerată ziua nașterii în Biserică. La noi găsiți trusoul elegant și simplu pentru botez.

Motiv pentru care această zi trebuie celebrată așa cum se cuvine: simplu și cu eleganță.

Simbolistica obiectelor folosite și necesare la Sfântul Botez ce se regăsesc în trusoul WoW:

Sticluța de mir (elegantă din sticlă cu dop tot din sticlă)- în care se va pune Untdelemnul de măsline – semn al milei lui Dumnezeu care se revarsă asupra celui ce se botează. Untdelemnul va fi binecuvântat de preot și folosit pentru ungerea copilului; apoi poate fi luat acasă pentru ungerea copilului după baie. Taina Mirungerii urmează imediat după botezul pruncului. Ungerea se face în semnul Sfintei Cruci, pecetluind toate simțurile.

Pânza Botezului (crâșmă/ pânza de mir) – pânza de culoare albă în care se primește pruncul de către nași atunci când se scoate din apa botezului. Pânza albă în care este înfășurat pruncul imediat după Botez, simbolizează haina luminoasă a sufletului, spălat de păcate, care a devenit de acum biserică sau locaş a lui Dumnezeu.

Fașa (panglica de Botez) - cu care preotul stropeşte faţa celui ce se botează zicând: Îndreptatu-te-ai, luminatu-te-ai, sfinţitu-te-ai, spălatu-te-ai, în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin! Aceasta reprezintă legătura dintre proaspătul botezat și Divinitate. Puteți alege între 3 culori: bleu, roz sau albă.

Păturica de învelit și un prosop, în care nașii îl vor primi pe prunc imediat după Botez. Prosopul îl puteți alege din colectiile noastre de Bebelușenii din Concept Store: alb, bleu sau roz.

Prosopul alb cu care preotul se șterge după ce scoate pruncul din cristelniță. Săculeț cu săpun.

Body alb pentru bebeluș (din colecția Mama Boutique pe care o poți vedea aici).

Cutia albă - confecționată manual, elegantă și practică.

trusoubotez.alb

Notify me when available
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

8 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou