Pat copii Noon Set 4 în 1 Gri

3.300,00 RON
cu TVA * Veți fi contactat de un consultant pentru confirmare transport.

Pat pentru copii Set Cutie 4 în 1, este pătuțul care crește odată cu copilul tău.

Ce înseamnă pat copii SET 4 în 1?

Pat pentru copii Set 4 în 1 conține varianta de leagăn (pătuțul pe roți) pentru nou-născut + 3 variante de pat de copil care se adaptează pe măsură ce crește cel mic.

Extensiile pentru varianta JUNIOR (de la 4 la 10 ani) se comandă separat când va fi nevoie.

 ✅ Este confecționat din lemn masiv de fag ecologic cu certificat FSC.

 ✅ Include 2 saltele cu miez de spumă BABY și MINI, la fel și bazele de lemn.

 ✅ Include 2 cearceafuri de bumbac, certificate OEKO-TEX®.

VARIANTA 0 - 6 LUNI Gri - La această vârstă fragedă, copilul tău are nevoie de cea mai mare atenție și apropiere, așa că varianta 1 este leagănul. Acesta are salteaua poziționată sus, pentru ca tu să ai acces ușor la bebelușul tău.

Are roți de calitate superioară, care se pot bloca, dar care se deplasează și ușor, care vă permit să vă deplasați simplu, se potrivește prin toate ușile, este sigur și stabil ând este blocat în poziție.

Mobilitatea pătuțurilor vă permite să aveți întotdeauna nou-născutul lângă voi.

Setul de bază include saltelele confecționate din spumă SkyCell 20 de calitate superioară, cu cearceaf din bumbac ce garantează un somn odihnitor, esențial pentru creșterea și dezvoltarea copilului vostru. 

  • Dimensiuni  H: 90cm, L: 66 cm, L: 83 cm. 

  Spațiul folosit nu este mai mare decât fix cât are bebelușul nevoie la această vârstă. 

  Roțile pătuțului sunt blocabile de înaltă calitate, permițând astfel blocarea când doriți și deplasarea cu ușurință prin toate trecerile/ ușile casei. 

   Mobilitatea patului pentru copii 4 in 1 permite să aveți întotdeauna bebelușul lângă voi și nu mai spunem de design-ul minunat pe oval. 

   Setul de bază include și saltelele Cutie Baby confecționate din spumă SKYCEL20 de calitate premium, cu cearceaf de bumbac, care garantează un somn odihnitor esențial pentru creșterea și dezvoltarea bebelușului. 

VARIANTA MINI 1 - Patul de copii  6 - 24 LUNI - Desigur că și această variantă poate fi folosită încă de la naștere, însă conform intrucțiunilor este recomandat a fi folosită începând de la 6 luni, când copilul începe să se ridice în fund.

Varianta MINI are o saltea amenajată în poziția superioară, oferind un mediu sigur și familiar.

CUTIE MINI 1 se poate configura foarte ușor de către orice părinte, folosind elementele de extensie incluse în fiecare set de bază până când coborârea saltelei este necesară pentru siguranța copilului. 

  • Dimensiuni H: 81(90) cm,  L:126 cm, L 83: cm.

VARIANTA MINI 2 - Patul pentru copii 6 - 72 luni  - Prin coborârea bazei patului, a saltelei și eliminarea elementului, obțineți varianta MINI 2 de pat frumos, în care copilul vostru poate dormi în următorii ani.

Vizibilitatea este întotdeauna optimă, astfel încât îl puteți vedea în permanență și el pe voi.

Poziția joasă a saltelei și posibilitatea de a scoate o extensie și roțile, îl protejează mai ales când începe să se ridice singur și să coboare - stil Montessori.

Varianta de JUNIOR nu este inclusă în set-ul de bază, dar la momentul oportun binențeles că se poate comanda separat. Probabil că în jurul vârstei de 7 ani este necesară această extindere, care se achiziționează separat. 

Aceasta mai presupune o extensie, o bază de lemn și o saltea de până la 184 cm lungime, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi până în jurul vârstei de 10 - 14 ani ( sau mai mult, având în vedere că lungimea patului este de 1.84 cm). 

Patul de copii Cutie Set 4 în 1 este disponibil în Concept Store Mama Boutique în culorile alb, gri și nature. 

Patul de copii Cutie Set 4 în 1 include:                                                                             

✔ Elemente din lemn care alcătuiesc jumătate de pătuț (2 buc.)  

 Elemente de extensie (2 buc.)

✔ Conexiune de conectare (4 buc.)

✔ Șuruburi și suporturi pentru paturi

✔ Roți de calitate premium blocabile (4 buc.)

✔ Salteaua BABY cu cearceaf din bumbac și baza de lemn a variantei BABY

✔ Salteaua MINI cu cearceaf din bumbac și baza de lemn a variantei MINI

✔ Instrucțiuni de folosire. 

patcopiicutieset.gri.

Notify me when available
Grad 
2021-03-19

Mic si frumos

N-am nascut inca dar imi este asa de drag patutul ca l-am montat deja. Ca feedback, este micut in prima faza si il poti muta cam in orice coltisor din casa, se misca usor pe roti si daca mai si doarme bebe, isi merita banutii destul de

Grad 
2021-03-12

Abia asteptam

Am comandat si noi patutul ..l-am vazut in showroom, dar nastem peste o luna si fetele au fost super dragute sa-l mai tina un pic la ele pana la momentul x. Abia asteptaaaaaaam

Grad 
2021-02-17

Frumos si practic

Este foarte frumos in realitate si practic. Ocupa putin spatiu si la noi in apartament trece prin toate usile. Imi este usor sa tin bebelusa dupa noi prin casa. Multumim si feteleor pentru suport. Sunt super dragute si haioase.

Grad 
2020-11-17

Bun si usor

Foarte usor se misca si este practic. A fost simplu de asablat.

Grad 
2020-11-13

Foarte usor

Avem doua patuturi de la doua branduri diferite. Bebe are acum trei luni si in acesta doarme mult mai bine si mai linistit. Este foarte usor de plimbat prin casa, chiar daca avem mocheta in dormitor. Abia asteptam sa trecem la nivelul urmator.

Scrie un review
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

6 alte produse în aceeași categorie:

S-ar putea să-ți placă

Registru cont nou