Pat pentru copii Cutie set 4 in 1

Pat copii Cutie Set 4 în 1 Gri

2.799,00 RON
cu TVA * Livrare 5 - 7 zile. Costul transportului este calculat la nr. de kg al coletului impus de firma de curierat. Dacă ridicați produsul de la magazin, se elimină costul de transport.

Recomandam ridicarea din Concept Store, intrucat am intampinat foarte mari probleme cu firmele de curierat provocand daune produsului, iar costul de transport este foarte mare. Pentru optiunea de ridicarea din magazin, este nevoie sa selectati Bucuresti la adresa. 

Setul Cutie 4 în 1, este pătuțul care crește odată cu copilul tău.

Ce înseamnă SET 4 în 1?

Setul 4 în 1 conține varianta de leagăn (pătuțul pe roți) pentru nou-născut + 3 variante de pat de copil care se adaptează pe măsură ce crește cel mic. Extensiile pentru varianta JUNIOR (de la 4 la 10 ani) se comandă separat când va fi nevoie.

 ✅ Este confecționat din lemn masiv de fag ecologic cu certificat FSC.

 ✅ Include 2 saltele cu miez de spumă BABY și MINI, la fel și bazele de lemn.

 ✅ Include 2 cearceafuri de bumbac, certificate OEKO-TEX®.

 Leagănul sau patul de bebe 0 - 6 LUNI - La această vârstă fragedă, copilul tău are nevoie de cea mai mare atenție și apropiere, așa că varianta 1 este leagănul. Acesta are salteaua poziționată sus, pentru ca tu să ai acces ușor la bebelușul tău. Are roți de calitate superioară, care se pot bloca, dar care se deplasează și ușor, care vă permit să vă deplasați simplu, se potrivește prin toate ușile, este sigur și stabil ând este blocat în poziție. Mobilitatea pătuțurilor vă permite să aveți întotdeauna nou-născutul lângă voi. Setul de bază include saltelele confecționate di spumă SkyCell 20 de calitate superioară, cu cearceaf din bumbac ce garantează un somn odihnitor, esențial pentru creșterea și dezvoltarea copilului vostru. 

  • Dimensiuni  H: 90cm, L: 66 cm, L: 83 cm. 

 Patul de copil  - 6 - 24 LUNI - Desigur că și această variantă poate fi folosită încă de la naștere, însă conform intrucțiunilor este recomandat a fi folosită începând de la 6 luni, când copilul poate sta singur. MINI are o saltea amenajată în poziția superioară, oferind un mediu sigur și familiar. CUTIE MINI 1 se poate configura foarte ușor de către orice părinte, folosind elementele de extensie incluse în fiecare set de bază. 

  • Dimensiuni H: 81(90) cm,  L:126 cm, L 83: cm.

Prin coborârea bazei patului și a saltelei, obțineți varianta MINI 2 de pat frumos, in care copilul vostru poate dormi în următorii ani. Vizibilitatea este întotdeauna optimă, astfel încât îl puteți vedea în permanență și el pe voi. Poziția scăzută a saltelei și posibilitatea de a scoate o extensie și roțile, îl protejează mai ales când începe să se urce singur și să coboare. 

Varianta de JUNIOR nu este inclusă în set-ul inițial, dar la momentul oportun binențeles că se poate comanda separat. Aceasta mai presupune o expensie, o bază de lemn și o saltea de până la 184 cm lungime, ceea ce însemană că îl puteți folosi până în jurul vârstei de 10 - 11 ani. 

Patul de copii Cutie Set 4 în 1 este disponibil în Concept Store Mama Boutique în culorile alb și gri. 

Patul de copii Cutie Set 4 în 1 include:                                                                            

  • Elemente din lemn care alcătuiesc jumătate de pătuț (2 buc.)  
  • Elemente de extensie (2 buc.)
  • Conexiune de conectare (4 buc.)
  • Șuruburi și suporturi pentru paturi
  • Roți de calitate premium blocabile (4 buc.)
  • Salteaua BABY cu cearceaf din bumbac și baza de lemn a variantei BABY
  • Salteaua MINI cu cearceaf din bumbac și baza de lemn a variantei MINI
  • Instrucțiuni de folosire. 

patcopiicutieset.gri.

Notify me when available
Grad 
2020-11-17

Bun si usor

Foarte usor se misca si este practic. A fost simplu de asablat.

Grad 
2020-11-13

Foarte usor

Avem doua patuturi de la doua branduri diferite. Bebe are acum trei luni si in acesta doarme mult mai bine si mai linistit. Este foarte usor de plimbat prin casa, chiar daca avem mocheta in dormitor. Abia asteptam sa trecem la nivelul urmator.

Scrie un review
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

4 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou