Sistem de înfășare Silver Moons (0-3 luni)

124,00 lei (inclusiv TVA)

Datorită calităților sale, sistemul de înfășare de la ErgoBaby este recomandat de experții medicali deoarece elimină riscurile de SIDS din primele luni de viață și îi creează bebelușului senzația de protecție și îmbrățișare.


TABEL DE MARIMI

Mai multe detalii

0
0/5 - 0 reviews

Detalii tehnice despre produs

Material100% bumbac

Mai multe informatii

Fabricat din bumbac 100%, antialergic, moale și delicat, materialul este perfect pentru pielea sensibilă a celui mic și poate fi folosit încă din primele zile de viață.

Sistemul de înfășare de la ErgoBaby reprezintă calea cea mai usoară, sigură și eficientă, de a menține somnul liniștit și relaxat al bebelușului.

Atenționări și recomandări speciale:

1. Poziționați bebelușul pe spate: până la vârsta de 1 an, bebelușii trebuie poziționați pe spate, în timpul somnului!

2. Asigurați-vă că suprafața de dormit a bebelușului este sigură și respirabilă! Nu laăați lângă bebeluș niciun obiect cu care s-ar putea sufoca.

3. Sistemul de înfășare, nu numai că vă asigură de faptul că bebelușul va sta învelit tot timpul, dar îi oferă și o poziție sigură și confortabilă în timpul somnului.

4. Asigurați-vă că în camera bebelușului este temperatura corectă și că mediul este unul aerisit! Păstrați camera bebelușului ușor călduță în timpul zilei și ceva mai răcoroasă în timpul nopții.

5. Asigurați-vă că pătuțul sau cosulețul bebelușului îndeplinesc standardele de siguranță obligatorii!
6. Plasati pătuțul într-o poziție ferită a camerei (la distanță față de ferestre sau cablurile monitoarelor pentru supravegherea copiilor!

 

  • Reviews (0)
  • Nu exista comentarii de la client pentru moment.


    Adauga o evaluare
    Captcha

    30 alte produse in aceeasi categorie: