Sistem de înfășare French Bull Flores (0-3 luni)

124 RON
cu TVA *
  • Plăți securizate Plăți securizate
  • Livrare super rapidă Livrare super rapidă
  • Retur simplu Retur simplu

Sistemul de înfăsare de la ErgoBaby asigură bebelușului un somn liniștit și relaxat, cât mai mult timp, fiind recomandat și de Institutul Internațional de displazie.

Fabricat din bumbac 100%, antialergic, moale și delicat cu pielea bebelușului, acesta se întinde la orice mișcare și ajută la reglarea temperaturii corpului.

Este ușor de utilizat și se poate folosi înca de la naștere!

Recomandat de experții medicali datorită caracteristicilor sale, sistemul de înfășat ErgoBaby creează bebelușului senzația de protecție și îmbrațișare și elimină riscurile de SIDS din primele luni de viata.

  Atenționări și recomandări speciale:

1. Poziționați bebelușul pe spate: pâna la vârsta de 1 an, bebelușii trebuie poziționați pe spate, în timpul somnului!

2. Asigurați-vă că suprafața de dormit a bebelușului este sigură și respirabilă! Nu lasați langă bebeluș niciun obiect cu care s-ar putea sufoca.

3. Sistemul de înfășare, nu numai că vă asigură de faptul ca bebelușul va sta învelit tot timpul, dar îi oferă și o poziție sigură și confortabilă in timpul somnului.

4. Asigurați-vă ca în camera bebelușului este temperatura corectă și că mediul este unul aerisit! Păstrați camera bebelușului ușor calduță în timpul zilei și ceva mai răcoroasă în timpul nopții.

5. Asigurați-vă că pătuțul sau cosulețul bebelușului îndeplinesc standardele de siguranță obligatorii!
6. Plasati patuțul într-o poziție ferită a camerei (la distanță față de ferestre sau cablurile monitoarelor pentru supravegherea copiilor!

sistemînfășare.frenchbullflores

Notify me when available

13 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou