Sling cu inele purtare copii Sunkissed Dragon

565,00 RON
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile

Sling cu inele Sunkissed Dragon pentru purtare copii, brand românesc Mum Muah.

Sling-ul cu inele este o modalitate convenabilă de a-l ține pe cel mic aproape când trebuie să ieși la plimbare, dacă încerci să faci treabă prin casă sau cumpărături.

Sling-ul cu inele poate ajuta la calmarea unui micuț atunci când are o zi grea sau doar are nevoie de un timp și prezența mamei care îl iubește. 

Sling-urile sunt utile și atunci când bebelușul are nevoie de tine, dar ai nevoie de mâinile libere pentru a face altceva. Și, cu puțină practică, pot fi folosite chiar și pentru alăptare în deplasare.

Ce este un Sling cu inele?

Sling-ul cu inele este un tip de suport pentru bebeluși/ copii, fabricat dintr-o bucată lungă de țesătură și două inele. 

Pânza este prelucrată prin inele pentru a crea un loc sigur în care copilul tău să poată sta - nu sunt necesare cleme, catarame sau cravate. 

O curea inelară este purtată pe corp și susținută de un singur umăr. 

Sling-urile inelare funcționează cel mai bine cu bebelușii, dar pot găzdui și toddleri.

Sling-urile cu inele vin într-o gamă largă de țesături, cum ar fi bumbac, in, mătase, lână și chiar cașmir.

Materialul sling-ului trebuie să fie wow:

 

  • Bumbacul egiptean folosit, este suplu și moale, de aceea copiii îl adoră. Poate deveni repede un sling preferat, fiindcă este și plăcut la atingere, dar și ușor de încercat tot felul de legături!
  • Firul de rexor auriu este surprinzător de fin. 
  • Țesătura și structura specifică mai aerată, ajută pielea să respire ușor prin sling, evitând supraîncălzirea. Asta îl face ideal de vară. 
  • Este mult mai durabil față de bumbacul clasic datorită structurii celulare lungi, ceea ce îi conferă și o rezistență aparte la uzură. Îl vei putea spăla liniștită,urmărind indicațiile de pe etichetă, fără să îți fie teamă că se va strica. 

Îmbinarea fibrei naturale de bumbac egiptean cu firul fin și strălucitor de rexor auriu, este exact acel extra GLAM care vă va face să radiați împreună, tu și bebelușul tău! 

 

De ce să alegi un sling cu inel?

 

Slingul cu inel este cel mai folositor atunci când copilașul tău este activ, tot mai curios dar vrea și în brațe. Oricând e nevoie să vină copilul "sus-sus"/ "în corcoduș" sau "hopa", slingul se reglează din câteva mișcări și puteți ieși la plimbare!

 

Are o lungime fixă de 2.2 m, cu 2 inele mobile prin care se fixează țesătura, cusute, cu umăr adunat/gathered. Asta îl face soluția practică pentru plimbări scurte, activități prin și pe lângă casă precum și pe fugă.  Este comod pentru umăr și poate fi purtat bebelușul mic sau mare, în față, pe șold sau în spate. 

Dezavantajul?

Pentru a se menține curat, necesită multă muncă. 

Majoritatea sling-urile necesită splălarea manuală sau folosirea unui program la mașina de spălat ușor/ delicat cu apă rece. Și utilizarea uscătorului este un mare nu, nu pentru multe mărci; o mulțime de curele inelare trebuie uscate la aer, astfel încât să nu se micșoreze.

Sling-ul inelar este doar una dintre numeroasele opțiuni de purtare din care puteți alege, inclusiv wrap pentru bebeluși, marsupii sau bluzele skin to skin. 

Dacă sunteți în căutarea a ceva care să asigure apropierea fără a știi sau a învăța să faceți legături, o sling-ul cu inele este o alegere excelentă.

Compoziție material - 95 % Bumbac Egiptean 5 % Rexor Auriu

300 GSM

Made in România, brand Mum Muah.

Mum Muah
slinginele.sunkisseddragon.

Notify me when available
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

S-ar putea să-ți placă

Registru cont nou