Protectie Scaun Auto Gr.0 (0 - 13kg) Stars&Planets

129,00 RON
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile

Protecție antitranspirație pentru scaun de mașină (scoică), grupa 0 (0 - 13 kg) sau (0 - 15 luni) ce folosește tehnologia super inovativă Air Layer™ ce permite circularea aerului prin structura de tip fagure 3D.

Fabuloasa tehnologie Air Layer™ se definește prin urmatoarea combinație:

  • 95% aer ce asigură o mai mare permeabilitate a aerului si o ventilație optimă;
  • 5% tesătură tehnica, ceea ce însemană că un metru pătrat poate suporta o greutate de pană la 2.000 kg. Practic, se creează un strat de aer intre corp si scaunul auto, carucior sau scaun pentru servit masa, prin care acesta poate circula liber.

Protecția antitranspirație AeroSleep este adecvată oricărui tip de scaun auto pentru copii și oferă un confort plăcut în fiecare sezon. 

Vara, această structură tip fagure 3D ajută la prevenirea transpirației copilului în scaunul mașinii. Încălzirea excesivă a corpului este evacuată rapid și asigură un ambient plăcut și confortabil in jurul ei. 
Iarna, datorită protecției si a aerului care circula în continuu prin ea, scaunul de mașina va menține o senzație plăcută de căldură, temperatura corpului fiind constantă.


Protecția Aerosleep este acoperită cu un material din bumbac organic 80%, soft, cu mici orificii, ce nu blochează circulția aerului, sporind astfel, confortul. 
Datorită acestei protecții suplimentare oferite, scaunul de mașina va ramane curat mult timp. Protecția se poate spăla în mașina de spălat la 40*C.

Structura protecției nu riscă să se preseze în timp din cauza spălării și utilizarii repetate; acest material fiind garantat de către producator, cu rezistență la o presiune urișă de până la 2.000 kg/MP.

Protecțiile antitranspirație Aeromoov pentru copii sunt universale, putând fii adaptate oricărui fel de scaun auto, de orice marcă, în funcție de grupa de vârsta sau greutate.

Marimi copii

Grupa

Greutate

Vârsta

0+

0 -13 kg

0 -15 luni

1

9 - 18 kg

8 - 48 luni

2-3

15 - 36 kg

3 - 12 ani

Scaun de masă

De când încep sa stea în sezut

De la 6 luni

protectiescaunauto.stars&planets

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
multicolor
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

8 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou