Protecție scaun auto gr.1 (09 -18 kg) Leopards

129,00 RON
cu TVA *
Cantitate Nu sunt suficiente produse in stoc

 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

Protecție antitranspirație pentru scaun auto grupa 1 de la 09 - 18 kg sau de la 08 la 48 luni, concepută cu ajutorul super tehnologiei Air Layer™ ce permite circularea aerului, asigurând astfel confortul copilului pe durata transportului cu mașina.

Tehnologia Air Layer™ super cunoscută pentru crearea structurii de tip fagure 3D astfel:

  • 95% aer care asigură o mai mare permeabilitate a aerului si o ventilatie continuă;
  • 5% tesătură tehnica, ceea ce demonstrat înseamnă că 1 metru pătrat poate suporta o greutate de pană la 2.000 kg.

Concluzia este că se creează un strat de aer intre corpul copilului si scaunul auto, carucior sau scaunul pentru servit masa, prin care aerul poate circula liber.

Protecția antitranspirație Air Layer™ Aeromoov este indicată oricărui tip de scaun auto pentru copii și oferă un confort plăcut indiferent de anotimp.

Vara, încalzirea excesiva a corpului este eliminată prin structura tip fagure și asigură un ambient plăcut și confortabilpentru cel mic.


Iarna, datorita protecției antitranspirație Air Layer™ Aeromoov și a aerului care circulă în continuu prin ea, scaunul de masină va crea o senzație placută de caldura, temperatura corpului fiind reglata prin intermediul acesteia.


Protecția Air Layer™ Aeromoov are suprafața de contact cu copilul din material fabricat din bumbac organic 80%, cu mici orificii, ce nu blochează circulatia aerului, sporind astfel, confortul.


Datorită acestei protecții suplimentare oferite, scaunul de mașină va rămâne ca nou mai mult timp.

Structura protectiei Aerosleep nu riscă sa se aplatizeze în timp, datorită spălării și utilizării repetate; acest material fiind garantat de către producator, cu rezistență la o presiune de până la 2.000 kg/MP.

Protecțiile antitranspirație pentru copii sunt universale, putând fii adaptate oricărui fel de scaun auto, în functie de grupa de vârsta, cărucior sau scaun de masă.

Mai jos, putetși consulta tabelul cu mărimea indicată în funcție de kg sau de vârstă.

Mărimi copii
Grupa Greutate Vârsta
0+ 0 -13 kg 0 -15 luni
1 9 - 18 kg 8 - 48 luni
2-3 15 - 36 kg 3 - 12 ani

Garanție 12 luni.

protectiescaunautogr1.leopards

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
multicolor

8 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou