Protecție impermeabilă pentru landou sau saltea 34 X 75 cm

127,00 RON
cu TVA *
Cantitate Nu sunt suficiente produse in stoc

 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

Protecția impermeabilă, cu dimensiunile de 34 X 75 cm (pentru pat de 60 X 120 cm), este ideală pentru saltea, landou, dar și pentru coșurile co-sleeping pe care le găsiți la Mama Boutique.

Protecția oferă celor mici siguranță și confort încă de la naștere, devenind astfel un loc de dormit mai sănătos și igienic.

Protecția impermeabilă Aerosleep este compusă din trei straturi:

-       Primul strat, datorită formei speciale, asigură recircularea constantă a aerului prevenind ca bebelușul să transpire sau supraîncălzească, dar și eliminând riscul SIDS;

-       Al doilea strat din interirorul structurii, are rolul de absorbție, preluând fluidele și lichidele din stratul superior;

-       Ultimul strat este reprezentat de un "film" impermeabil și lavabil, ce menține în textura sa umezeala și fluidele (provocate de regurgitare, voma sau urina bebelușului). Astfel, salteaua este protejată, iar copilul evită contactul cu polenul, praful si/sau acarienii acumulați în saltea.

 

Structura protecției nu riscă să se preseze în timp, în urma spălării (se spală la 60*C) și utilizării. Materialul (100% bumbac) este garantat de către producător la o presiune de 2000 kg/mp, datorită structurii unice, tip fagure 3D, ce lasă aerul să circule (95% spațiu deschis, 5% țesătură tehnică).

Conform cercetărilor, s-a arătat că majoritatea bebelușilor dorm pe spate, dar în momentul în care devin capabili să se întoarcă, se întâmplă ca aceștia să se rostogolească pe burtică, fără a mai putea reveni la o altă poziție, existând riscul de a nu mai putea respira. Însă cu ajutorul protecției Aerosleep și permeabilității aerului, bebelușii pot respira fără probleme, eliminându-se riscul SIDS.

protecțieimpermeabilă.albă

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
alb

8 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou