Marsupiu Ergobaby Original Downtown (5,5-20 kg)

582,00 RON
cu TVA *
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

Marsupiul Ergobaby Original are trei modalități de a fi purtat bebelușul: frontal, în spate și în lateral (pe șold). Bretelele și suportul sunt căptușite și au un design ce oferă un confort maxim în timpul purtării.

Se poate purta în orice deplasare, oferind confort atât bebelușului, cât și părintelui care-l poartă.

Marsupiul Original este realizat din bumbac 100%, materialul păstrează temperatura corpului constantă. Îmbinările au cusături armate (dublate), ce asigură o mai mare rezistență în timp. Marsupiul oferă bebelușului o poziție ideală de șezut, comodă, fără niciun risc de a fi afectată poziția corpului.

Centura de brâu și bretelele de umăr sunt reglabile pe dimensiune, oferind stabilitate și distribuie greutatea copilului în mod echilibrat.

Marsupiul are și o glugă de protecție detașabilă, din bumbac fin, ce este reglabilă pe înălțime și oferă intimitate celui mic atunci când are nevoie. De asemenea, gluga îl va proteja în cazul vântului sau al ploii.

Este recomandat copiilor de la naștere (purtat împreună cu insertul pentru nou născut) până la maxim 4-5 ani (20 kg).

Poziționarea copilului:

În față - spre interior (0-4 luni/ 3,2 - 5,5 kg, împreună cu suportul pentru nou născuți; 4 - 24 luni/ 5,5 - 12,2 kg, fără suportul pentru nou născuți)

Pe șold (6 - 24 luni/ 7,8 - 12,2 kg),

La spate (6 - 48 luni/ 7,8 - 20 kg).

marsupiuoriginal.downtown

Notify me when available

8 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou