Marsupiu Ergobaby Adapt Cool Air Mesh (3,2-20 kg)

679,00 RON
cu TVA * Livrare 2 - 4 zile
Culoare

Marsupiul Adapt Cool Air Mesh de la Ergobaby se adaptează bebelușului aflat în creștere, permite purtarea copiilor cu o greutate cuprinsă între 3,2-20 kg (0-48 luni) și oferă confort atât celui care-l poartă, cât și micuțului.

Este fabricat cu material 3D, ce permite circularea aerului, astfel fiind menținută o tempertatură confortabilă copilului.

Adapt Cool Air Mesh este primul maruspiu ce permite ca bebelușul să fie purtat de la naștere, oferă confort și ergonomie și se ajustează treptat șezutul pentru copil, în funcție de dimensiune.

Este foarte simplu de utilizat, adaptat, având funcții și reglaje intuitive.

Cu ajutorul bretelelor de umăr căptușite și centura pentru talie cu suport lombar, oferă confort și relaxare pentru părinți.

Marsupiul ADAPT este recomandat și recunoscut de Institutul Internațional al Displaziei de Șold ca fiind un produs ce oferă o poziție corectă din punct de vedere ortopedic, astfel că marsupiul este sigur pentru șoldurile copilului.
Acesta oferă trei poziții de purtare: în față (cu fața către purtător), în spate si Hip (pe șold).

Datorită centurii pentru talie, cu suport lombar (26 - 55/66 cm - 140 cm) și reglare dublă pentru strângere ușoară, poate fi mutat și purtat mai sus sau mai jos pe talie, în funcție de fiecare purtător, astfel că cel mic este destul de aproape pentru a fi rasfățat și pupat pe cap.

Totodată, folosirea acestui marsupiu permite și alăptarea celui mic.

La baza marsupiului există un buzunar ce ascunde o glugă protectivă, oferind intimitate copilului.

Marsupiul Adapt Cool Air Mesh este fabricat din bumbac 100% și poate fi spălat la mașina de spălat, iar dimensiunile sunt: centură talie 66-140 cm, centuri umeri 73-124 cm.

marsupiuergobaby.coolairmesh

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
gri

Referințe specifice

ean13
5948235597665
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

8 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou