Jucărie muzicală Shusher calmare bebe

119,00 RON
cu TVA *
Cantitate Nu sunt suficiente produse in stoc

Așa cum am povestit și pe blogul nostru, shusherele - adică dispozitivele acelea mici care scot diverse sunete, sunt cele mai de utile achiziții în perioada de acomodare cu bebelușul. 

Este deja cunoscut faptul ca lucrurile bune, vin în pachete mici i și așa este și susherul MyBaby care contribuie la somnul liniștit al bebelușului.

Faptul că dintr-o dată, bebe se află într-un mediu liniștit fără agitația continuă pe care o resimțea în pântecul mamei, poate fi tulburător pentru ei și le poate afecta odihna atât de necesară și pentru ei, dar și pentru părinți. Zgomotul alb si imitația bătăilor inimii mamei pot fi o soluție uimitoare pentru nopți liniștite. 

Există 4 sunete pe care noi le numim On the Go Spa Sound - care pot fi folosite oriunde vă aflați și simplu control de ajutare a volumului pentru a crea cel mai bun mediu de odihnă pentru bebe - zgomotul alb (white noise), bătăile inimii, oceanul și Un cântec de leagăn (lullaby).

Clema sigură se atașează cu ușurință la toate dispozitivele must-have ale părinților: cărucior, marsupiu, baby-nest sau scaun de mașină. 

  • Necesită 3 baterii AAA (incluse)
  • Greutate: 272 g
  • Dimensiune: 10*7*14 cm. 

jucariecalmanta.alb

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
alb cu verde

Referințe specifice

ean13
5949243822909
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

5 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou