Jucărie muzicală Don

141,00 RON
cu TVA *
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

Don este jucăria muzicală care îl ajută pe cel mic să se liniștească atunci când este agitat, prin sunetele familiare pe care le poate reproduce.

Este un produs special creat pentru a liniști bebelușii încă de la naștere. Bebelușilor le place zgomotul alb – the white noise. Teoretic, sunt obișnuiți cu el. Înainte de a se naște, bebelușul tău și-a petrecut zilele și nopțile trezindu-se în zumzetul liniștitor al vieții umane. Bătăile inimii tale, sunetul sângelui care circula în întreg corpul tău, ritmul din interiorul, dar și cel din afară, creează  o simfonie reconfortantă, oarecum asemănătoare cu zgomotul de vacuum. (De la la 80 până la 90 de decibeli!)


Va fi un bun prieten pentru cel mic, pentru că atunci când acesta plânge, sunetul pornește impediat printr-un simplu senzor.

Jucăria Don are șase sunete diferite care induc somnul bebelușului și-l liniștesc. Se pot asculta bătăile inimii, sunete din natură, sunetul cascadă, plus alte trei melodii liniștitoare și relaxante.

Don are un timer cu oprire automată, iar după zece minute sunetul se oprește automat. Volumul jucăriei poate fi setat în funcție de preferințe.

Pornește printr-o agitare ușoară a jucăriei și funcționează cu trei baterii alkaline 3 AAA, 1,5V (nu sunt incluse). Jucăria poate fi spălată după înlăturarea în prealabil a mecanismului interior.

jucariemuzicala.don

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
alb/gri

Referințe specifice

ean13
5940583712448

8 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou