Sistem de infășat Windsong (0-3 luni)

124,00 RON
cu TVA *
Cantitate Nu sunt suficiente produse in stoc

 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

Sistemul de înfasare de la Ergobaby Windsong pentru copii intre 0-3 luni este calea cea mai sigură și mai eficientă de a oferi bebelușului siguranță și confort în timpul somnului.

Datorită caracteristicilor inovatoare, design-ul ergonomic permite mișcarea naturală a șoldurilor și a picioarelor nou-născutului și este recomandat de Institutul Național de Displazie.

Sistemul de înfășare , realizat din bumbac 100%, este antialergic, moale și respirabil. Materialul se întinde la orice mișcare pe care bebelușul o face, dar ajută și la reglarea temperaturii corpului.

Acesta este ușor de utilizat, asigurând confort și siguranță.  Are un design ergonomic și oferă acces rapid pentru schimbarea scutecelor.

Se poate spăla la mașina de spălat, la 30 grade.

Atenționări și recomandări speciale:

1. Poziționați bebelușul pe spate: până la vârsta de 1 an, bebelușii trebuie poziționați pe spate, în timpul somnului!

2. Asigurați-vă că suprafața de dormit a bebelușului este sigură și respirabilă! Nu laăați lângă bebeluș niciun obiect cu care s-ar putea sufoca.

3. Sistemul de înfășare, nu numai că vă asigură de faptul că bebelușul va sta învelit tot timpul, dar îi oferă și o poziție sigură și confortabilă în timpul somnului.

4. Asigurați-vă că în camera bebelușului este temperatura corectă și că mediul este unul aerisit! Păstrați camera bebelușului ușor călduță în timpul zilei și ceva mai răcoroasă în timpul nopții.

5. Asigurați-vă că pătuțul sau cosulețul bebelușului îndeplinesc standardele de siguranță obligatorii!
6. Plasati pătuțul într-o poziție ferită a camerei (la distanță față de ferestre sau cablurile monitoarelor pentru supravegherea copiilor!

sisteminfasat.windsong

Notify me when available

Referințe specifice

ean13
5943354725616

8 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou