Sistem de înfășare Silver Moons (0-3 luni)

124,00 RON
cu TVA * Livrare 24 - 48 h
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

Datorită calităților sale, sistemul de înfășare de la ErgoBaby este recomandat de experții medicali deoarece elimină riscurile de SIDS din primele luni de viață și îi creează bebelușului senzația de protecție și îmbrățișare.

Fabricat din bumbac 100%, antialergic, moale și delicat, materialul este perfect pentru pielea sensibilă a celui mic și poate fi folosit încă din primele zile de viață.

Sistemul de înfășare de la ErgoBaby reprezintă calea cea mai usoară, sigură și eficientă, de a menține somnul liniștit și relaxat al bebelușului.

Atenționări și recomandări speciale:

1. Poziționați bebelușul pe spate: până la vârsta de 1 an, bebelușii trebuie poziționați pe spate, în timpul somnului!

2. Asigurați-vă că suprafața de dormit a bebelușului este sigură și respirabilă! Nu laăați lângă bebeluș niciun obiect cu care s-ar putea sufoca.

3. Sistemul de înfășare, nu numai că vă asigură de faptul că bebelușul va sta învelit tot timpul, dar îi oferă și o poziție sigură și confortabilă în timpul somnului.

4. Asigurați-vă că în camera bebelușului este temperatura corectă și că mediul este unul aerisit! Păstrați camera bebelușului ușor călduță în timpul zilei și ceva mai răcoroasă în timpul nopții.

5. Asigurați-vă că pătuțul sau cosulețul bebelușului îndeplinesc standardele de siguranță obligatorii!
6. Plasati pătuțul într-o poziție ferită a camerei (la distanță față de ferestre sau cablurile monitoarelor pentru supravegherea copiilor!

 

sistemdeînfășare.silvermoons.

Notify me when available

Fișa tehnică

Material
100% bumbac
Culoare
multicolor

Referințe specifice

ean13
5941278347969

8 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou