Sistem de înfășare Heart To Heart (0-3 luni)

124,00 RON
cu TVA * Livrare 24 - 48 h
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

Sistemul de înfășare de la ErgoBaby este recomandat de experți medicali. Acesta creează bebelușului senzația de protecție și de îmbrățișare. Astfel că cel mic se va simți în siguranță. Are un design ergonomic. Permite mișcarea naturală a șoldului și a picioarelor bebelușului. 

Este realizat din bumbac 100%. Materialul este antialergic, moale și respirabil. Sistemul de înfășare de la Ergobaby este recomandat de Institutul Internațional de displazie din Germania. 

Materialul sistemului de înfășare se întinde la orice mișcare a bebelușului și ajută la reglarea temperaturii corpului pentru un confort maxim.

Sistemul este prevăzut cu buzunare pentru brate și poziționarea a picioarelor. Aceste buzunare asigură poziția de somn, pe spate, recomandată de doctori, evitându-se astfel desfacerea sau schimbarea poziției în timpul somnului.

Atenționări și recomandări speciale pentru siguranța și confortul somnului la bebeluși:
1. Pozitionați bebelușul pe spate : până la vârsta de 1 an, bebelușii trebuie întotdeauna poziționati pe spate, în timpul somnului !
2. Asigură-te că suprafața de dormit a bebelușului este fermă, igienică și respirabilă! Nu lăsati lângă bebeluș niciun obiect cu care s-ar putea sufoca : păturo, jucării de pluș!
3. Înfășați bebelușul! Un sistem de înfășare, nu numai că vă asigură că bebelușul va sta învelit tot timpul, dar, oferă bebelușului o poziție sigură și confortabilă de dormit.
4. Asigurați-vă că în camera bebelușului este temperatura corectă și că mediul este unul aerisit! Păstrați camera bebelușului ușor călduță în timpul zilei și ceva mai răcoroasă în timpul nopții.
5. Asigurați-vă că pătuțul sau coșulețul bebelușului îndeplinesc standardele de siguranță obligatorii!
6. Plasați pătuțul într-o poziție ferită a camerei - la distanță față de ferestre sau cablurile monitoarelor pentru supravegherea copiilor!

sistemînfășare.hearttoheart

Notify me when available

Fișa tehnică

Material
100% bumbac
Culoare
multicolor

Referințe specifice

ean13
5946507374150

8 alte produse în aceeași categorie:

S-ar putea să-ți placă

Registru cont nou