Sistem de înfășare Bamboo (0 - 3 luni)

124,00 RON
cu TVA * Livrare 24 - 48 h
Culoare
 

Plăți securizate

 

Livrare super rapidă

 

Retur simplu

Sistemul de înfăsare Bamboo de la ErgoBaby reprezintă calea cea mai ușoară, sigură și eficientă, de a menține somnul linistit și relaxat al bebelusului, cât mai mult timp.

Recomandat de mame și experti medicali deopotrivă, datorită caracteristicilor sale înovatoare, sistemul de înfasat ErgoBaby creează bebelușului senzația de protecție și îmbrațișare.

Design-ul său ergonomic permite mișcarea naturală a soldului, fiind recomandat de Institutul Internațional de displazie.

Este realizat din bumbac 100%, antialergic, buclat, moale și respirabil. Acest material se întinde la orice mișcare și ajută la reglarea temperaturii corpului pentru confort maxim.

Atenționări și recomandări speciale pentru siguranța și confortul somnului la bebeluși:
1. Pozitionați bebelușul pe spate : până la vârsta de 1 an, bebelușii trebuie întotdeauna poziționati pe spate, în timpul somnului !
2. Asigură-te că suprafața de dormit a bebelușului este fermă, igienică și respirabilă! Nu lăsati lângă bebeluș niciun obiect cu care s-ar putea sufoca : păturo, jucării de pluș!
3. Înfășați bebelușul! Un sistem de înfășare, nu numai că vă asigură că bebelușul va sta învelit tot timpul, dar, oferă bebelușului o poziție sigură și confortabilă de dormit.
4. Asigurați-vă că în camera bebelușului este temperatura corectă și că mediul este unul aerisit! Păstrați camera bebelușului ușor călduță în timpul zilei și ceva mai răcoroasă în timpul nopții.
5. Asigurați-vă că pătuțul sau coșulețul bebelușului îndeplinesc standardele de siguranță obligatorii!
6. Plasați pătuțul într-o poziție ferită a camerei - la distanță față de ferestre sau cablurile monitoarelor pentru supravegherea copiilor!

 

sistemdeînfășare.bamboo

Notify me when available

Fișa tehnică

Material
100% bumbac
Culoare
multicolor

Referințe specifice

ean13
5949460196357

8 alte produse în aceeași categorie:

Registru cont nou