Baby nest cu baza detașabilă Aura&Pink

536,00 lei
cu TVA *
Cantitate Produsul este out of stock.

Babynest-ul Aura&Pink pentru nou-născuți, decorat cu o fundă, care poate fi desfăcută atunci când bebelușul crește și are nevoie de mai mult spațiu. 

Este o explozie de culoare. 

Babynest-ul Aura&Pink il ajută pe bebeluș să se simtă protejat, acesta simțindu-se mereu îmbrățișat. Este sigur, fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Acest babynest il ajută pe copil să se adapteze mult mai ușor trecerii din burtica mamei in mediul exterior.

Poate fi așezat atât in patul celui mic, cât și in cărucior sau direct pe podea. 

Este foarte practic atunci când plecați de acasă. Cel mic se va simți mereu in siguranță, indiferent că este in concediu cu părinții sau in vizită la bunici. 

Babynest-ul Aura&Pink este realizat din bumbac 100% și îl puteți vedea în Concept Store-ul nostru din Piața Pache Protopopescu, nr1 din București, împreună cu toată colecția premium de bebelușenii.

Baza baby nest-ului este detașabilă și a fost creeata in consultanta cu medicii pediatrii pentru a oferi confort bebelusului.Ea poate fi folosita atat pentru a schimba scutecul cat si ca suport in carucior.. De asemenea baza și baby nest-ul pot fi spălate în mașină, dacă aceasta este suficient de mare, dar la rpm cea mai mică și la program de rule delicate, la 30*.

Recomandăm uscarea în aer liber și nu în mașina de uscat rufe. 

*Nu lăsați nicioadată bebelușul nesupravegheat. 

PREMIUM BRAND DADA&ROCCO.

Create și confecționate cu dragoste în Croația.

babynestaurapink.multicolor

Notify me when available

Fișa tehnică

Culoare
multicolor
Material
100% bumbac

Referințe specifice

ean13
5942684652470

8 alte produse în aceeași categorie:

S-ar putea să-ți placă