Pijamale alăptare  10 produse.

produse pe pagină
Se afișează 1 - 9 din 10 produse
 • Camașa de noapte  Dorothy este perfectă pentru gravide și ideală pentru alăptare. Tot ce ai nevoie în sarcină și după naștere este să te odihnești și să te simți confortabil, așa că o cămașă de noapte dintr-un material soft special creată pentru nevoile tale îți poate fi de mare folos.

  154,00 lei
 • 0 1 2 3 4

  Cămașa de noapte pentru gravide Serenity Mov este potrivită și în perioada alăptări. Cămașa Serenity este foarte confortabilă și soft datorită materialului din care este confecționată.

  182,00 lei
 • Serenity Neglijee este ideal dacă îți dorești să-ți păstrezi feminitatea și senzualitatea în perioada maternității. Serenity Neglijee te va seduce cu materialul extrem de soft și senzația sofisticată pe care o conferă.

  197,00 lei
 • Cămașa de noapte pentru gravide Holly este absolut perfectă atât pentru viitoarele mamici, cât și pentru mămicile care deja alăptează. Aceasta este o investiție pe termen lung. Are un material extraodinar de soft, alb cu picățele negre.

  218,00 lei
 • Cămașa de noapte pentru gravide Good Night este ideală atât pentru viitoarele mămici, dar și pentru cele care alăptează.   

  148,00 lei
 • Cămașa de noapte pentru gravide Serenity este potrivită și în perioada alăptării. Este foarte confortabilă și soft datorită materialului din care este confecționată. Are un model senzual cu dantelă in spate.

  182,00 lei
 • Cămașa de noapte Fiona este confortabilă și potrivită și în perioada sarcinii, dar și pentru alăptare. Cămașa este fabricată dintr-un material moale care îi permite burticii să crească în continuare.

  179,00 lei
 • Pijama pentru gravide Destin  este formată din pantaloni cu bandă înaltă și o bluză ce ofera posibilitatea pentru alăptare după naștere. Materialul este deosebit de soft, potrivit pentru pielea delicată atât din timpul sarcinii, dar și de după ce se naște bebelușul.

  182,00 lei
 • Cămașa de noapte pentru gravide Good Night este potrivită atât pentru viitoarele mamici, cât și pentru cele care deja alăptează. Este foarte confortabilă și este făcută dintr-un material extrem de ușor și plăcut la atingere. Good Night pune în evidența burtica gravidei și îi conferă un aer de senzualitate și confort.

  148,00 lei
Se afișează 1 - 9 din 10 produse